0--

Canal Digitaal CAM-701 Ci+ module met geintegreerde kaart

Canal Digitaal  CAM-701 Ci+ module met geintegreerde kaart
Abonnement Canal Digitaal:
Aantal
€ 99,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
1 - 3 werkdagen

De CAM-701 is een CI+ module (insteekkaart) met geïntegreerde smartcard (alleen te gebruiken i.c.m. deze module). Biedt toegang tot satelliet-tv en –radio. Geschikt voor gebruik in combinatie met door CanalDigitaal gecertificeerde satellietontvangers en geteste tv-toestellen (met DVBS2-tuner voor satellietontvangst).

Maak hierboven een keuze uit de abonnementen BasisHD, Recreatie BasisHD, FamilieHD, EntertainmentHD of TopHD. Voor meer informatie over de abonnementen klikt u hier.

Deze module is voorzien van een geïntegreerde smartcard. U kunt geen losse smartcard in deze module steken.

Indien u de CAM 701 besteld als tweede kaart dan hebben wij ook uw hoofdkaartnummer nodig.

Voor het registreren rekent Canal Digitaal een registratievergoeding, dat is € 49,95 voor de hoofdsmartcard en € 29,95 voor een tweede of derde smartcard. Dit wordt automatisch geincasseerd van uw rekening samen met de abonnementskosten.

Let op: Wanneer u deze CAM-701 met abonnement besteld hebben wij een aantal extra gegevens nodig. Deze kunt u achterlaten als opmerking wanneer u uw adresgegevens in vult. De volgende extra gegevens hebben wij van u nodig: rekeningnummer en geboortedatum. Op deze manier kunnen wij zo snel mogelijk het abonnement voor u activeren.

Artikelnummer 215165
Merk Canal Digitaal
Collectie
Omschrijving CAM-701 Ci+ module met geintegreerde kaart
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Canal Digitaal