0--

VU+ Uno UHD 4K SE

VU+  Uno UHD 4K SE
Wij verwachten dit product binnenkort (weer) aan te kunnen bieden

Leverbaar vanaf eind juni 2018!

 

De nieuwe versie van de VU+ Uno 4K is er nu, namelijk de SE editie. De VU+ Uno 4k SE is een goede en zeer complete basis ultra HD ontvanger. Zijn relatieve lage prijs zorgt ervoor dat Ultra HD tv voor iedereen beschikbaar wordt. De lage prijs zegt echter niks over zijn prestaties, die zijn namelijk uitstekend. De ontvanger beschikt over een twin tuner. Dit wil zeggen dat u het signaal van twee verschillende satellieten tegelijk kan opnemen of bekijken. De SE (Second Edition) van deze mooie VU+ heeft als extra's o.a.: HDMI in en UIT, klaar voor PVR (zelf opnemen), kleurendisplay met beeld mogelijkheid en Hbb tv. Daarnaast is de VU+ Uno 4K SE ook uitermate geschikt voor recreatief gebruik dankzij de 12v aansluiting.

Linux gestuurd
De VU+ UNO 4K UHD SE is een linux gestuurde ontvanger. De VU+ UNO 4K UHD SE is geweldig voor de hobbyist. U kunt zich namelijk hellemaal op het apparaat uitleven. Achter de VU+ productlijn bevindt zich inmiddels een grote community die zich bezig houden met het ontwikkelen van software.

HD Picture in Picture
Uniek is de HD picture in picture functionaliteit. U kunt een ander kanaal in het klein weergeven terwijl u naar een programma kijkt.

HbbTV
De VU+ UNO 4K UHD SE biedt tevens ondersteuning voor HbbTV

Afmetingen: (L x B xH): 230 mm x 170 mm x 41 mm

Workshop
Een paar keer per jaar geven wij een gratis workshop over dit type ontvanger. In deze workshops leggen wij zoveel mogelijk functies van het apparaat uit. Hou de pagina workshops in de gaten voor de data van nieuwe workshops. Klik hier voor de pagina workshops.

Onze extra service bij aanschaf van deze ontvanger:

  • 3 jaar garantie
  • Eigen technische dienst en monteurs voor reparatie en service
  • Indien nodig ontvangt u van ons een gratis bruikleen ontvanger
  • Gratis bijwonen van workshop VU+ ontvangers

Wij helpen u graag met een eerlijk en passend advies!

Instellen ontvanger

Wanneer u de ontvanger door ons laat instellen is de ontvanger compleet plug and play. Het is dus gewoon een kwestie van kabels aansluiten, ontvanger aan doen en genieten maar. Daarnaast zorgt dit er tevens voor dat de ontvanger beschikt over de allerlaatste software en de nieuwste zenderlijst en zo optimaal mogelijk kan functioneren. Daarnaast is het handig dat het apparaat de zenders alvast ingeladen heeft wanneer u uw schotel nog moet uitrichten. Zonder zenders kunt u lastig controleren of u de goede satelliet te pakken heeft. De zenders kunt anders pas in laden wanneer u de schotel goed heeft uitgericht.

Openingstijden winkel:

Maandag:  9.00 - 18.00
Dinsdag:  9.00 - 18:00
Woensdag:  9.00 - 18:00
Donderdag:  9:00 - 18:00
Vrijdag:  9:00 - 18:00
Zaterdag:  9:00 - 17:00

 

 

MerkVU
KleurZwart
Prijs€ 279
Type tunerTwin
OpnemenJa
Ingebouwde hardeschijfNee
Stroom aansluiting12/220/230v
Canal Digitaal kenmerkGeschikt
Interactieve mogelijkhedenNee
HDMI aansluiting1x
Ethernet aansluiting1x
USB aansluiting1x
Scart aansluiting0x
Artikelnummer 1112108
Merk VU+
Collectie
Omschrijving Uno UHD 4K SE
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van VU+