0--

VU+ Ultimo 4k

VU+  Ultimo 4k
Tuner 1:
Tuner 2:
      (+€ 80,00)
Tuner 3:
      (+€ 60,00)
      (+€ 60,00)
      (+€ 30,00)
      (+€ 40,00)
Harde schijf:
      (+€ 89,00)
      (+€ 109,00)
Instellen ontvanger:
      (+€ 12,50)
      (+€ 12,50)
      (+€ 20,00)
Aantal
€ 549,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

De VU+ Ultimo 4K is een nieuw topmodel van het merk. Dit komt onder andere door de krachtige 20.000 DMIPS Quad Core Processor waar de ontvanger gebruik van maakt. Dit in combinatie met het 4GB flash en 3 GB ram geheugen zorgt er voor dat de VU+ Ultimo tot top prestaties in staat is. 

De Ultimo is in staat tot haarscherp beeld. De ontvanger verzorgt namelijk Ultra HD 4k beeld. Dit heeft 2x zoveel pixels als een Full HD ontvanger. Daarnaast biedt deze VU+ ontzettend veel mogelijkheden door twee USB 3.0 poorten & één USB 2.0 poort, twee HDMI 2.0 (in/out) poorten, en twee CI-Sloten en twee Smartcard-lezers.

Linux gestuurd
De VU+ Ultimo 4k is een Linux gestuurde ontvanger. De VU+ Ultimo 4k is geweldig voor de hobbyist. U kunt zich namelijk helemaal op het apparaat uitleven. Achter de VU+ productlijn bevindt zich inmiddels een grote community die zich bezig houdt met het ontwikkelen van software.

Fraaie vormgeving
Het ontwerp van de VU+ Ultimo 4k is prachtig. Uniek aan het ontwerp van de VU+ Ultimo 4k is het kleuren TFT LCD scherm. Hierop wordt uitgebreide informatie gedetailleerd en grafisch gepresenteerd. U kunt zelfs televisie beelden hierop weergeven. Tevens beschikt de ontvanger over een VFD display 256 x 64 pixels.

Opnames maken
De VU+ Ultimo 4k biedt ruimte aan een interne 2,5" of 3,5" SATA hardeschijf. Hierop kunt u uw opnames opslaan. Het is ook mogelijk om opnames te maken op een externe harde schijf.

Verschillen Ultimo 4k en Solo 4K
Er zitten een aantal verschillen tussen de VU+ Ultimo 4k en de Solo 4K. Zo heeft de VU+ Ultimo 4k een krachtige processor ten opzichte van de Solo 4K. Daarnaast heeft de Ultimo 4k ruimte voor twee flexibele tuners terwijl de Solo 4k maar één flexibele tuner heeft. Het laatste opmerkelijke verschil is te merken bij het RAM geheugen. De Ultimo heeft 3 GB waar de Solo 4k gebruik maakt van 2 GB.

.

Instellen ontvanger

Wanneer u de ontvanger door ons laat instellen is de ontvanger compleet plug and play. Het is dus gewoon een kwestie van kabels aansluiten, ontvanger aan doen en genieten maar. Daarnaast zorgt dit er tevens voor dat de ontvanger beschikt over de allerlaatste software en de nieuwste zenderlijst en zo optimaal mogelijk kan functioneren. Daarnaast is het handig dat het apparaat de zenders alvast ingeladen heeft wanneer u uw schotel nog moet uitrichten. Zonder zenders kunt u lastig controleren of u de goede satelliet te pakken heeft. De zenders kunt anders pas in laden wanneer u de schotel goed heeft uitgericht.

MerkVU
KleurZwart
Prijs€ 549
Type tunerTwin
OpnemenJa
Ingebouwde hardeschijfNiet standaard, wel mogelijk
Stroom aansluiting220/230v
Canal Digitaal kenmerkGeschikt
Interactieve mogelijkhedenNee
HDMI aansluiting2x
Ethernet aansluiting1x
USB aansluiting3x
Scart aansluiting0x
Artikelnummer 1802201702
Merk VU+
Collectie
Omschrijving Ultimo 4k
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van VU+