0--

Technisat Technistar S6 HD

Technisat Technistar S6 HD
Wij verwachten dit product binnenkort (weer) aan te kunnen bieden

Wij verwachten dit product halverwege mei aan te kunnen bieden.

 

 

De allerbeste single satellietontvanger voor Canal Digitaal, daarom bij ons met 3 jaar garantie!

 • Is echt  pake en beppe proof, ouderwets  degelijk en een super mooi beeld.
 • Speciale versie voor de Nederlandse markt met volautomatische zender update voor de Nederlandse zenders (bij niet Nederlandse versies komen de Duitse zenders bovenaan en moet je steeds handmatig zenderzoeken, heeeel erg bewerkelijk).                               De Duitse versie kost   € 99.-
 • Extra krachtige HDMI interface voor subliem HD beeld (echt super mooi)
 • Pept het beeld van de niet HD kanalen nog weer extra op en daardoor nog weel scherper dan andere ontvangers
 • Werkt ook prima voor digitale radio ontvangst.
 • Kan ook in een netwerk met de Technisat twin tuner waarmee opnames dan gedeeld kunnen worden
 • 3 jaar garantie
 • Heeft ook skart aansluiting voor ouderwetse TV
 • Afmetingen: (L x B x H) 280 x 130 x 25 mm
 • Wilt u de ontvanger uit het zicht plaatsen? Bestel dan het infrarood verlengoog mee zodat u de afstandsbediening op het oog richt in plaats van op de ontvanger. Meerprijs 15 euro.

Module

Let op u heeft wel een module nodig! Heeft u nog geen module? Bestel dan gemakkelijk een CAM module voor Joyne, CI+ module of een CAM 701 voor Canal Digitaal mee. Indien u al een kaart heeft van Canal Digitaal kunt u het beste de CI+ module mee bestellen, hier kan uw eigen kaart gewoon in, indien u klant wil blijven van Canal Digitaal. De CAM 701 is een module met ingebouwde kaart. Ideaal voor wanneer u geen kaart heeft van Canal Digitaal.

Canal Digitaal goedgekeurd

Deze ontvanger is Canal Digitaal goedgekeurd. Dat wil zeggen, de ontvanger is door technici van Cal Digitaal uitvoerig getest op verschillende punten en goed bevonden. De voordelen hiervan:

 • Wordt geleverd inclusief Nederlandstalige handleiding é Nederlandstalige menusoftware.
 • Ondersteuning van de EPG voor de Nederlandse zenders (Electronische Programmagids).
 • Werkt goed in combinatie met een Duo-LNB en Triple-LNB, zodat u de satellieten ASTRA 19,2, ASTRA 23,5 en ASTRA 28,2 gelijktijdig kunt ontvangen.
 • Bij zenderwijzigingen laadt de ontvanger automatisch de nieuwe Canal Digitaal zenderlijst in.
 • Bij het wijzigen naar nieuwe beveiligingstechnieken (om het delen van smartkaarten te voorkomen) blijft deze ontvanger probleemloos werken.

Instellen ontvanger

Wanneer u de ontvanger door ons laat instellen is de ontvanger compleet plug and play. Het is dus gewoon een kwestie van kabels aansluiten, ontvanger aan doen en genieten maar. Daarnaast zorgt dit er tevens voor dat de ontvanger beschikt over de allerlaatste software en de nieuwste zenderlijst en zo optimaal mogelijk kan functioneren. Daarnaast is het handig dat het apparaat de zenders alvast ingeladen heeft wanneer u uw schotel nog moet uitrichten. Zonder zenders kunt u lastig controleren of u de goede satelliet te pakken heeft. De zenders kunt anders pas in laden wanneer u de schotel goed heeft uitgericht.

Workshop
Een paar keer per jaar geven wij een gratis workshop over dit type ontvanger. In deze workshops leggen wij zoveel mogelijk functies van het apparaat uit. Hou de pagina workshops in de gaten voor de data van nieuwe workshops. Klik hier voor de pagina workshops.

Tv en radio

Ontvangst van alle gratis digitale TV- en radioprogramma's via satelliet (FreiSat-Digital)

TechniMatic

Deze gratis actualisatiedienst van TechniSat houdt de software van het apparaat up-to-date. Zodra uitbreidingen of verbeteringen van de bedrijfssoftware beschikbaar zijn, wordt op de aangegeven tijd (instelbaar in het menu van het apparaat) automatisch een software-update uitgevoerd. Daarmee wordt een hoge mate aan zekerheid voor de toekomst en een bredere resp. verbeterde functieomvang gegarandeerd.

AutoInstall

Als het apparaat voor het eerst wordt gebruikt, moeten eerst enkele belangrijke instellingen worden uitgevoerd (met name aanpassingen aan de lokale omstandigheden). In overzichtelijke stappen leidt de Installatie-assistent van TechniSat u door de eenvoudig te begrijpen dialoogvensters, zodat de noodzakelijke configuraties snel en moeiteloos kunnen worden uitgevoerd. Uw apparaat is daarmee al na korte tijd klaar voor gebruik.

TechniFamily

Met TechniFamily kunt u wachtwoordbeveiligde gebruikersprofielen aanmaken. Voor elk profiel kunnen individuele toegangsmogelijkheden en beperkingen worden gedefinieerd, bijv. voor bepaalde programma's of dagelijkse televisietijden evenals de maximale gebruiksduur. Hierdoor kunnen ouders het kijkgedrag van hun kinderen naar behoefte aanpassen.

HDTV

HDTV staat voor televisie met een hoge resolutie en daarmee voor een uitstekende beeldkwaliteit. In HDTV kunnen beelden veel gedetailleerder en met veel fijnere nuances worden weergegeven. Contrast en contouren zijn nauwkeuriger en kleuren zijn natuurgetrouwer. Bovendien sluit het breedbeeldformaat van HDTV-uitzendingen beter aan bij de kijkgewoontes van de mens. Over het geheel genomen wordt ook een levendigere indruk bereikt.

DVRready

Neem uw lievelingsfilms of lievelingsmuziek gewoon op een extern geheugenmedium op! Gebruik de mogelijkheid om gegevens zonder verlies te archiveren of met de timeshift-functie tijdvertraagd weer te geven. Wij adviseren hiertoe onze USB-harde schijf "TechniSat Streamstore24". De compatibiliteit met USB-media van derden moet u persoonlijk bij uw dealer controleren om de volledige functionaliteit te waarborgen.

Timeshift ( wel een externe harde schijf  of  usb stick  gebruiken )

Bij deze zeer handige en populaire manier van opnemen kunt u tijdens het vastleggen al naar de opname kijken. Opname en weergave vinden zo gelijktijdig plaats. Lopende opnamen kunnen op elk moment worden onderbroken en later worden voortgezet. Het is daarnaast ook mogelijk om willekeurige scènes te herhalen of onbelangrijke passages over te slaan. Begin en voortgang van een uitzending kunt u vanaf nu zelf bepalen.

Netwerkinterface

Via een netwerkinterface kan het apparaat, bijv. door een DSL-router, met het thuisnetwerk worden verbonden.

DolbyDigital+

Bij het weergeven van HD-, DVD-, Blu-ray- of TV-programma's die in Dolby Digital Plus worden uitgezonden, kan op de optische of elektrische digitale uitgang een versterkerinstallatie worden aangesloten. Dolby Digital Plus biedt natuurgetrouwer geluid, meer kanalen en een krachtigere codering voor optische gegevensdragers.

HDMI (out)

Deze krachtige interface is speciaal ontwikkeld voor het snel en verliesvrij overbrengen van digitale beelden met hoge resolutie en geluid van hoge kwaliteit. Zelfs complexe beelden en snelle bewegingen worden in eersteklas kwaliteit weergegeven. Naast het hoge prestatievermogen kenmerken HDMI-verbindingen zich ook door een bidirectionele gegevenstransmissie.

USB HighSpeed

De USB HighSpeed-interface geeft de mogelijkheid tot een eenvoudige aansluiting en snelle digitale gegevenstransmissie met max. 480 Mbit/s naar verschillende apparaten.

MP3-weergave

Dit apparaat beschikt over een geïntegreerde weergavefunctie voor het weergeven van muziek en luisterboeken in MP3-formaat.

Snijfunctie

Opgenomen programma's kunnen achteraf worden bewerkt middels comfortabele montage- en bewerkfuncties (bijv. verwijdering van reclameblokken).

EPG

Elektronische programma-informatiediens

TechniRouter-ready

Dit ontvangstapparaat is compatibel met alle TechniRouter-producten. Het ondersteunt de SCR-functie met uitgebreid DiSEqC-protocol conform de Europese richtlijn EN 50494. SCR (Satellite Channel routing) is een techniek waarmee in een éénkabelsysteem een veelvoud aan satellietprogramma's middels een eigen frequentie naar een bepaald ontvangstapparaat wordt doorgestuurd.

GratisSatDigital

Via een satelliet kan een uitgebreid programma-aanbod van televisie- en radiozenders worden ontvangen, als dit via de kabel en antenne mogelijk is. Alleen al via de satellietpositie ASTRA 19,2° Oost kunnen honderden internationale televisie- en radioprogramma's gratis worden ontvangen.

 

 

 

MerkTechnisat
KleurZwart
Type tunerSingle
OpnemenJa
Ingebouwde hardeschijfNee
Stroom aansluiting220/230v
Canal Digitaal kenmerkGoedgekeurd
Interactieve mogelijkhedenJa
HDMI aansluiting1x
Ethernet aansluiting1x
USB aansluiting1x
Scart aansluiting1x
Artikelnummer 13041804
Merk Technisat
Collectie
Omschrijving Technistar S6 HD
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Technisat