0--

Sab Sky 5100 CISC

Sab  Sky 5100 CISC
Module:
      (+€ 99,00)
      (+€ 59,00)
      (+€ 99,00)
Opslag voor opnemen:
      (+€ 14,00)
      (+€ 19,00)
      (+€ 75,00)
Instellen ontvanger:
      (+€ 12,50)
      (+€ 12,50)
      (+€ 12,50)
      (+€ 20,00)
      (+€ 20,00)
Type Joyne abonnement:
Joyne abonnement aantal maanden (per jaar):
Aantal
€ 89,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

De Sab Sky 5100 CISC is een single ontvanger die Full HD 1080p beeldkwaliteit uitzend. Het speciale van deze Sab ontvanger is dat de smartcard er zowel rechts streeks als via een module in de ontvanger kan worden gestoken. Dit zorgt ervoor dat u ook de zenders kan bekijken die extra gecodeerd zijn zoals bijvoorbeeld: Fox sports 2 en Mezzo HD. Om deze zenders te kunnen bekijken heeft u een losse CI+ module nodig, welke ook in deze ontvanger past. Dit zorgt er voor dat de ontvanger toekomst zeker is wanneer meerdere zenders de extra codering krijgen.

Alle aansluitingen die u tegenwoordig op een ontvanger verwacht zijn ook terug te vinden om deze 5100c. Zo kunt u zowel digitaal beeld kijken via HDMI als analoog via de Scart. Daarnaast beschikt de ontvanger over 2 USB poorten waar u bijvoorbeeld een extern opslagmedium of een Wi-Fi USB stick op aan kan sluiten. Wanneer u een extern opslagmedium aansluit kunt u ook programma's opnemen. Wat natuurlijk ontzettend handig is wanneer u weg moet of andere plannen heeft wanneer uw favoriete serie op tv is.

Module

Let op u heeft wel een module nodig! Heeft u nog geen module? Bestel dan gemakkelijk een CAM module voor Joyne, CI+ module of een CAM 701 voor Canal Digitaal mee. Indien u al een kaart heeft van Canal Digitaal kunt u het beste de CI+ module mee bestellen, hier kan uw eigen kaart gewoon in, indien u klant wil blijven van Canal Digitaal. De CAM 701 is een module met ingebouwde kaart. Ideaal voor wanneer u geen kaart heeft van Canal Digitaal. Indien u voor Joyne kiest, graag in de opmerkingen uw gewenste startdatum van het abonnement doorgeven.

Instellen ontvanger

Wanneer u de ontvanger door ons laat instellen is de ontvanger compleet plug and play. Het is dus gewoon een kwestie van kabels aansluiten, ontvanger aan doen en genieten maar. Daarnaast zorgt dit er tevens voor dat de ontvanger beschikt over de allerlaatste software en de nieuwste zenderlijst en zo optimaal mogelijk kan functioneren. Daarnaast is het handig dat het apparaat de zenders alvast ingeladen heeft wanneer u uw schotel nog moet uitrichten. Zonder zenders kunt u lastig controleren of u de goede satelliet te pakken heeft. De zenders kunt anders pas in laden wanneer u de schotel goed heeft uitgericht.

Specificaties:

  • Full HD 1080p
  • 1x Interne Kaartlezer
  • 1x CI slot
  • 1x HDMI aansluiting
  • 1x Scart aansluiting
  • 2x USB aansluiting
  • 1x Optische audio
  • 1x Ethernet aansluiting
  • Afmetingen (LxBxH): 26 cm x 14,5 cm x 4,5 cm

 

MerkSab
KleurZwart
Prijs€ 99
Type tunerSingle
OpnemenJa
Ingebouwde hardeschijfNee
Stroom aansluiting220/230v
Canal Digitaal kenmerkGeschikt
Interactieve mogelijkhedenNee
HDMI aansluiting1x
Ethernet aansluiting1x
USB aansluiting2x
Scart aansluiting1x
Artikelnummer 0312201602
Merk Sab
Collectie
Omschrijving Sky 5100 CISC
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Sab