0--

Rebox RE-4220HD S-PVR

Rebox  RE-4220HD S-PVR
Opslag voor opnemen:
      (+€ 14,95)
      (+€ 19,95)
      (+€ 75,00)
Module:
      (+€ 99,00)
      (+€ 59,00)
      (+€ 99,00)
Instellen ontvanger:
      (+€ 12,50)
      (+€ 12,50)
      (+€ 12,50)
      (+€ 20,00)
      (+€ 20,00)
Type Joyne abonnement:
Joyne abonnement aantal maanden (per jaar):
Aantal
€ 135,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Opnemen en kijken tegelijk binnen dezelfde transponder, met dit nieuwste model Rebox single-tuner.

  • Een CI module is niet noodzakelijk maar wel aan te bevelen, de smartcard kan rechtstreeks in de interne kaartlezer, met de chip naar beneden (tenzij een afzonderlijk provider of broadcaster voor een of meerdere bepaalde zenders een CI module vereist nu o.a Eredivisie 2 Motor TV en en volgen nog meer op korte termijn). Of een CAM-701, dit is een CI+ module (insteekkaart) met geïntegreerde smartcard (alleen te gebruiken i.c.m. deze module). Mocht u deze module nog niet hebben dan kunt u deze eenvoudig mee bestellen.
  • Externe opslag media kan gebruikt worden voor het opnemenvan TV programma’s. Het is niet alleen mogelijk om één enkele opname te maken, het is ook mogelijk om via de ‘serie recording’ optie meerdere afleveringen van een programma via de EPG als opname te programmeren.
  • Live TV kan gepauzeerd en vervolgd worden (indien een opslag medium wordt gebruikt).
  • Deze ontvanger kan diverse soorten mediabestanden afspelen, inclusief foto’s, muziek, en video’s (vanaf een aangesloten opslagmedium).
  • Deze ontvanger kan ook media bestanden afspelen van andere apparatuur, zoals computers en NAS (Network Attached Storage)apparatuur.
  • Deze ontvanger biedt een scala aan apps, zoals YouTube, Uitzending gemist, diverse apps op het gebied van nieuws, muziek, etc.
  • Afmetingen: (L x B x H) 260 mm x 180 mm x 43 mm

U kunt op deze ontvanger een USB stick of externe hardeschijf aansluiten. Hiermee kunt u programma's opnemen. Deze kunt u gemakkelijk mee bestellen met de ontvanger.

Module

Let op u heeft wel een module nodig! Heeft u nog geen module? Bestel dan gemakkelijk een CAM module voor Joyne, CI+ module of een CAM 701 voor Canal Digitaal mee. Indien u al een kaart heeft van Canal Digitaal kunt u het beste de CI+ module mee bestellen, hier kan uw eigen kaart gewoon in, indien u klant wil blijven van Canal Digitaal. De CAM 701 is een module met ingebouwde kaart. Ideaal voor wanneer u geen kaart heeft van Canal Digitaal. Indien u voor Joyne kiest, graag in de opmerkingen uw gewenste startdatum van het abonnement doorgeven.

Instellen ontvanger

Wanneer u de ontvanger door ons laat instellen is de ontvanger compleet plug and play. Het is dus gewoon een kwestie van kabels aansluiten, ontvanger aan doen en genieten maar. Daarnaast zorgt dit er tevens voor dat de ontvanger beschikt over de allerlaatste software en de nieuwste zenderlijst en zo optimaal mogelijk kan functioneren. Geef in het opmerkingenveld aan bij welke provider u bent aan gesloten zodat wij de juiste zenderlijst kunnen inladen.

Canal Digitaal geschikt

Deze ontvanger is geschikt voor Canal Digitaal. Als Canal Digitaal in de toekomst alle Nederlandse zenders van een zwaardere coderingstechniek voorziet om het delen van smartkaarten te voorkomen kan het nodig zijn om de ontvanger aan te passen. Dat wil zeggen, de ontvanger voorzien van nieuwe software indien de fabrikant van de ontvanger dit beschikbaar stelt of een Canal Digitaal CI module (€59,-) te plaatsen indien de ontvanger een ci sleuf heeft.

Wilt u geen verrassingen voor de toekomst en een ontvanger die probleemloos voor Canal Digitaal blijft werken? Kies dan voor een Canal Digitaal goedgekeurde ontvanger.

MerkRebox
KleurZwart
Prijs€ 135
Type tunerSingle
OpnemenJa
Canal Digitaal kenmerkGeschikt
Interactieve mogelijkhedenJa
HDMI aansluiting1x
Ethernet aansluiting1x
USB aansluiting2x
Scart aansluiting1x
Artikelnummer 112456
Merk Rebox
Collectie
Omschrijving RE-4220HD S-PVR
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Meer van Rebox