0--

Formuler F1

Formuler  F1
Opslag voor opnemen:
      (+€ 14,00)
      (+€ 19,00)
      (+€ 75,00)
Extra tuner:
      (+€ 24,95)
      (+€ 29,95)
Wi-Fi Dongle:
      (+€ 14,95)
Instellen ontvanger:
      (+€ 12,50)
      (+€ 12,50)
      (+€ 12,50)
      (+€ 20,00)
      (+€ 20,00)
Aantal
€ 149,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Formuler f1

De Formuler f1 is een nieuwe Linux Enigma E2 ontvanger. Deze Formuler F1 kan ook wel een multimedia ontvanger worden genoemd dankzij zijn snelle en krachtige 1,3 GHz dualcore processor, 1 GB werkgeheugen en een flash geheugen van 512MB. Tevens is het geen enkel probleem om gelijktijdig te opnemen van meerdere kanalen en het kijken naar 1 kanaal tegelijk.

De ontvanger heeft ook de mogelijkheid om via de Formuler F1 kanalen te streamen naar een IOS (Apple) of Android apparaat. Er zijn een heleboel plugins te installeren om deze ontvanger, hierdoor kunt u een geheel interactieve beleving creëren. Youtube en uitzending gemist zijn hier een voorbeeld van. Om deze beleving écht goed te laten werken is er een snelle netwerkpoort nodig, daarom is de Formuler F1 voorzien van een 1Gb netwerkverbinding. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om een netwerkkabel te trekken is het ook mogelijk om de ontvanger aan te sluiten op een draadloos netwerk door een extra wifi dongle aan te schaffen.

De Formule F1 is een ontvanger die is voorzien van 2 embedded DVB-S2 tuners. Daarnaast heeft de ontvanger ook nog ruimte voor één DVB-S2, DVB-C of DVB-T tuner. Hierdoor kunt u de Formuler F1 omdopen tot een hybride ontvanger waarmee u zowel Canal Digitaal, Tv Vlaanderen, Digitenne, Ziggo of UPC kan ontvangen.

Via de USB aansluiting kunt u gemakkelijk een externe harde schijf aansluiten voor het opnemen. Opnemen via een netwerkschijf is ook een mogelijkheid.

De ontvanger is een van de weinige met een SD kaart reader. Hierdoor kunt u gemakkelijk net gemaakte foto’s bekijken via de ontvanger, zonder extra kabels te gebruiken. Naast de SD kaart reader zijn aan de voorzijde van Formuler F1 twee smartcardreaders en een Ci slot te vinden.

Naast al deze functies mogen we natuurlijk het belangrijkste van de Formuler F1 niet vergeten, via de HDMI ingang tovert u een subliem beeld op de tv en is de Formuler F1 in staat op 1080p materiaal te weer geven.

De Formuler F1 is in stand-by ook erg zuinig, het gebruikt dan minder dan 0,5w.

Afmetingen: (L x B x H) 260 mm x 210 mm x  55 mm

Instellen ontvanger

Wanneer u de ontvanger door ons laat instellen is de ontvanger compleet plug and play. Het is dus gewoon een kwestie van kabels aansluiten, ontvanger aan doen en genieten maar. Daarnaast zorgt dit er tevens voor dat de ontvanger beschikt over de allerlaatste software en de nieuwste zenderlijst en zo optimaal mogelijk kan functioneren. Daarnaast is het handig dat het apparaat de zenders alvast ingeladen heeft wanneer u uw schotel nog moet uitrichten. Zonder zenders kunt u lastig controleren of u de goede satelliet te pakken heeft. De zenders kunt anders pas in laden wanneer u de schotel goed heeft uitgericht.

Workshop
Een paar keer per jaar geven wij een gratis workshop over dit type ontvanger. In deze workshops leggen wij zoveel mogelijk functies van het apparaat uit. Hou de pagina workshops in de gaten voor de data van nieuwe workshops. Klik hier voor de pagina workshops.

Canal Digitaal geschikt

Deze ontvanger is geschikt voor Canal Digitaal. Als Canal Digitaal in de toekomst alle Nederlandse zenders van een zwaardere coderingstechniek voorziet om het delen van smartkaarten te voorkomen kan het nodig zijn om de ontvanger aan te passen. Dat wil zeggen, de ontvanger voorzien van nieuwe software indien de fabrikant van de ontvanger dit beschikbaar stelt of een Canal Digitaal CI module (€59,-) te plaatsen indien de ontvanger een ci sleuf heeft.

Wilt u geen verrassingen voor de toekomst en een ontvanger die probleemloos voor Canal Digitaal blijft werken? Kies dan voor een Canal Digitaal goedgekeurde ontvanger.

 

MerkFormuler
KleurZwart
Prijs€ 179
Type tunerTriple
OpnemenJa
Ingebouwde hardeschijfNee
Stroom aansluiting220/230v
Canal Digitaal kenmerkGeschikt
Interactieve mogelijkhedenJa
HDMI aansluiting1x
Ethernet aansluiting1x
USB aansluiting3x
Scart aansluiting0x
Artikelnummer 51546156
Merk Formuler
Collectie
Omschrijving F1
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Formuler