0--

Bente BW-7 HD ontvanger

Bente BW-7 HD ontvanger
Opslag voor opnemen:
      (+€ 14,00)
      (+€ 19,00)
      (+€ 75,00)
Module: Joyne Combideal:
      (+€ 31,00)
      (+€ 31,00)
      (+€ 31,00)
      (+€ 31,00)
Joyne Abonnement aantal maanden per jaar:
Module: Canal Digitaal:
      (+€ 59,00)
      (+€ 99,00)
Instellen ontvanger:
      (+€ 12,50)
      (+€ 12,50)
      (+€ 12,50)
      (+€ 20,00)
      (+€ 20,00)
Aantal
€ 119,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Joyne Combideal; Korting op de Bente BW-7 HD Ontvanger in combinatie met de Joyne CAM Module!

De Bente BW-7 is een van de eerste ontvangers die geschikt is voor zowel Joyne, de nieuwe aanbieder van satelliet TV, als Canal Digitaal. Daarnaast werkt de ontvanger zowel op 220v als op 12v. Dit zorgt er voor dat het een veelzijdige ontvanger is. De ontvanger beschikt voer een enkele satelliet tuner. Dit betekend dat u naar 1 zender kan kijken of opnemen. Opnemen kan namelijk ook met deze satellietontvanger wanneer u er een extern opslagmedium op aan sluit.

De ontvanger beschikt over vele verschillende aansluitingen, waaronder 2x USB poort, 1x HDMI en een CI slot. Houdt u er van om de verschillende TV kanalen in uw eigen volgorde te zetten? Met deze Bente ontvanger kunt u de kanelen op diverse manier aan passen. Zo kunt u favorieten benoemen, zenders verplaatsen, vergrendelen, hernoemen verwijderen en sorteren. Tevens beschikt de ontvanger over een zogenaamde programma timer. Dit wil zeggen dat de ontvanger automatisch wisselt van zender. U kunt tot wel 8 programma's instellen.

Module

Let op u heeft wel een module nodig! Heeft u nog geen module? Bestel dan gemakkelijk een CAM module voor Joyne, CI+ module of een CAM 701 voor Canal Digitaal mee. Indien u al een kaart heeft van Canal Digitaal kunt u het beste de CI+ module mee bestellen, hier kan uw eigen kaart gewoon in, indien u klant wil blijven van Canal Digitaal. De CAM 701 is een module met ingebouwde kaart. Ideaal voor wanneer u geen kaart heeft van Canal Digitaal. Indien u voor Joyne kiest, graag in de opmerkingen uw gewenste startdatum van het abonnement doorgeven.

Instellen ontvanger

Wanneer u de ontvanger door ons laat instellen is de ontvanger compleet plug and play. Het is dus gewoon een kwestie van kabels aansluiten, ontvanger aan doen en genieten maar. Daarnaast zorgt dit er tevens voor dat de ontvanger beschikt over de allerlaatste software en de nieuwste zenderlijst en zo optimaal mogelijk kan functioneren. Daarnaast is het handig dat het apparaat de zenders alvast ingeladen heeft wanneer u uw schotel nog moet uitrichten. Zonder zenders kunt u lastig controleren of u de goede satelliet te pakken heeft. De zenders kunt anders pas in laden wanneer u de schotel goed heeft uitgericht.

Afmetingen:

 • Lengte: 260mm
 • Breedte: 180mm
 • Hoogte: 50mm

Aansluitingen:

 • 2x USB
 • 1x CI slot
 • 1x HDMI
 • 1x LAN
 • 1x CVBS+Audio via tulp
 • 1x SPDIF

Leveringsomvang:

 • Bente BW-7
 • Afstandsbediening (Incl. batterijen)
 • IR oogje
 • Nederlandse en Engelse gebruikshandleiding
MerkBente
KleurZwart
Type tunerSingle
OpnemenJa
Ingebouwde hardeschijfNee
Stroom aansluiting220v
Stroom aansluiting12v
Joyne kenmerkGeschikt
Interactieve mogelijkhedenNee
HDMI aansluiting1x
Ethernet aansluiting1x
USB aansluiting2x
Scart aansluiting1x
Artikelnummer 01071701
Merk Bente
Collectie
Omschrijving BW-7 HD ontvanger
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Bente