0--

Technisat TechniCorder ISIO STC

Technisat  TechniCorder ISIO STC
Instellen ontvanger:
      (+€ 12,50)
      (+€ 12,50)
      (+€ 12,50)
      (+€ 20,00)
      (+€ 20,00)
Kleur:
Zilver
Module:
      (+€ 99,00)
      (+€ 59,00)
      (+€ 99,00)
Aantal
€ 599,00 € 539,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
1 - 3 werkdagen

Dit model van Technisat beschikt zoals u gewent bent van het merk over vele mogelijkheden. Zo kunt u de ontvanger aansluiten op het internet (wat in onze ervaring alleen goed werkt met de geïnstalleerde apps). Daarnaast beschikt de ontvanger over een 4 tuners namelijk: DVB-S/S2, DVB-C, DVB-T en een internet tuner voor interactieve mogelijkheden. 

De Technisat Technisorder Isio STC beschikt over het zo genaamde Hbb tv dit is een interactieve service die extra informatie geeft over het kanaal waar u naar kijkt. Naast gewoon tv kijken kunt u met deze ontvanger ook naar radio luisteren.

Aangezien de TechniCorder beschikt over twee satelliet tuners kunt er een programma mee opnemen en tegelijkertijd naar een andere zender kijken. Mits U twee coaxkabels heeft aangesloten tussen de ontvanger en de schotel. Tevens beschikt de Technisat TechniCorder ISIO STC over een ingebouwde harde schijf van 1 TB. 

Instellen ontvanger

Wanneer u de ontvanger door ons laat instellen is de ontvanger compleet plug and play. Het is dus gewoon een kwestie van kabels aansluiten, ontvanger aan doen en genieten maar. Daarnaast zorgt dit er tevens voor dat de ontvanger beschikt over de allerlaatste software en de nieuwste zenderlijst en zo optimaal mogelijk kan functioneren. Daarnaast is het handig dat het apparaat de zenders alvast ingeladen heeft wanneer u uw schotel nog moet uitrichten. Zonder zenders kunt u lastig controleren of u de goede satelliet te pakken heeft. De zenders kunt anders pas in laden wanneer u de schotel goed heeft uitgericht.

Module

Let op u heeft wel een module nodig! Heeft u nog geen module? Bestel dan gemakkelijk een CAM module voor Joyne, CI+ module of een CAM 701 voor Canal Digitaal mee. Indien u al een kaart heeft van Canal Digitaal kunt u het beste de CI+ module mee bestellen, hier kan uw eigen kaart gewoon in, indien u klant wil blijven van Canal Digitaal. De CAM 701 is een module met ingebouwde kaart. Ideaal voor wanneer u geen kaart heeft van Canal Digitaal.

Instellen ontvanger

Wanneer u de ontvanger door ons laat instellen is de ontvanger compleet plug and play. Het is dus gewoon een kwestie van kabels aansluiten, ontvanger aan doen en genieten maar. Daarnaast zorgt dit er tevens voor dat de ontvanger beschikt over de allerlaatste software en de nieuwste zenderlijst en zo optimaal mogelijk kan functioneren. Geef in het opmerkingenveld aan bij welke provider u bent aan gesloten zodat wij de juiste zenderlijst kunnen inladen.

ISIO Internet-Technologie

Doordat dit apparaat is uitgerust met uitgebreide IP-functionaliteiten, is het mogelijk om toegang tot interactieve diensten en mediatheken te krijgen, vrij te bladeren in het internet, "video-on-demand" op te vragen en HbbTV-toepassingen te gebruiken. (HbbTV is een televisietechnologie waarmee toegang tot programmabegeleidende internetinhoud mogelijk wordt gemaakt.)

ISIO Internet-Technologie

 

HbbTV

Interactieve aanvullende diensten en informatie over lopende programma's via het internet.

HbbTV

SiehFern INFO Plus

Met deze uitgebreide elektronische programma-informatiedienst (ePID) biedt TechniSat gratis een actueel en uitvoerig overzicht tot talrijke programma's. Het programmaoverzicht strekt zich tot max. zeven dagen uit en is daarnaast voorzien van een zoekfunctie, een sorteermogelijkheid op genre en (bij satellietontvangst) van beeldmateriaal betreffende de gekozen uitzendingen. Timers kunnen via SiehFern INFO Plus snel en handig worden geactiveerd.

SiehFern INFO Plus

ISIPRO

De gratis programmalijstenmanager van TechniSat bespaart u het lastige handmatig zoeken naar zenders. Bij frequentiewijzigingen of bij het in- of uitschakelen van programma's werkt deze dienst automatisch de beschikbare programmalijst bij. Deze procedure wordt uitgevoerd als u akkoord gaat met de actualisering. Persoonlijke lijsten blijven behouden en worden zo nodig aangepast.

 

ISIPRO
AutoInstall

Als het apparaat voor het eerst wordt gebruikt, moeten eerst enkele belangrijke instellingen worden uitgevoerd (met name aanpassingen aan de lokale omstandigheden). In overzichtelijke stappen leidt de Installatie-assistent van TechniSat u door de eenvoudig te begrijpen dialoogvensters, zodat de noodzakelijke configuraties snel en moeiteloos kunnen worden uitgevoerd. Uw apparaat is daarmee al na korte tijd klaar voor gebruik.

 

TechniFamily

Met TechniFamily kunt u wachtwoordbeveiligde gebruikersprofielen aanmaken. Voor elk profiel kunnen individuele toegangsmogelijkheden en beperkingen worden gedefinieerd, bijv. voor bepaalde programma's of dagelijkse televisietijden evenals de maximale gebruiksduur. Hierdoor kunnen ouders het kijkgedrag van hun kinderen naar behoefte aanpassen.

MyTechniSat-App

Zo eenvoudig hebt u uw receiver nog nooit voor tv, programmeren op afstand of multimedia gebruikt. Met de smartphone-app MyTechniSat kunnen compatibele apparaten niet alleen direct via het aanraakscherm van een smartphone worden bediend, maar ook de in het apparaat aanwezige programmagegevens en timers mobiel over het internet worden bekeken en beheerd via een praktische aanraakinterface. Bovendien stelt MyTechniSat handige multimediafuncties beschikbaar.

Twin-tuner

Het ontvangstgedeelte (tuner) is in dubbele uitvoering beschikbaar. Hierdoor kunnen twee programma's gelijktijdig worden verwerkt, d.w.z. dat een uitzending kan worden bekeken en ondertussen een ander programma kan worden opgenomen. Men kan echter ook twee uitzendingen parallel bekijken (beeld in beeld).

Timeshift

Bij deze zeer handige en populaire manier van opnemen kunt u tijdens het vastleggen al naar de opname kijken. Opname en weergave vinden zo gelijktijdig plaats. Lopende opnamen kunnen op elk moment worden onderbroken en later worden voortgezet. Het is daarnaast ook mogelijk om willekeurige scènes te herhalen of onbelangrijke passages over te slaan. Begin en voortgang van een uitzending kunt u vanaf nu zelf bepalen.

Aansluitingen:

  • HDMI 1x
  • USB 3x 
  • SATA interface 1x 
  • CI+ 2x
  • Digital electric audio out 1x
  • Digital optical audio out 1x
  • ?Scart 1x
  • ?Ethernet port 1x
  • Afmetingen: (L x B xH): 435 mm x 199 mm x 60 mm
Workshop
Een paar keer per jaar geven wij een gratis workshop over dit type ontvanger. In deze workshops leggen wij zoveel mogelijk functies van het apparaat uit. Hou de pagina workshops in de gaten voor de data van nieuwe workshops. Klik hier voor de pagina workshops.
MerkTechnisat
KleurZwart of Wit
Prijs€ 539
Type tunerTriple
OpnemenJa
Ingebouwde hardeschijfJa, 1000 GB
Stroom aansluiting220/230v
Canal Digitaal kenmerkGoedgekeurd
Interactieve mogelijkhedenJa
HDMI aansluiting1x
Ethernet aansluiting1x
USB aansluiting2x
Scart aansluiting1x
Artikelnummer 181020145
Merk Technisat
Collectie
Omschrijving TechniCorder ISIO STC
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Technisat