0--

Formuler F3

Formuler F3
Opslag voor opnemen:
      (+€ 14,00)
      (+€ 19,00)
      (+€ 75,00)
Wi-Fi Dongle:
      (+€ 14,95)
Instellen ontvanger:
      (+€ 12,50)
      (+€ 12,50)
      (+€ 20,00)
Aantal
€ 115,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Formuler F3 HD USB PVR single DVB-S2 tuner

Full HD Linux Enigma E2 DVB-S2 Satelliet Single Tuner Ontvanger

De Formuler F3 is de kleine broer van de Formuler F1 en beschikt over een krachtige dual core processor, dit gecombineerd met een werkgeheugen van 512MB en een Flash geheugen van 256 MB maakt de Formuler F3 een zeer geschikte multimedia receiver. Via de Formuler F3 kan men kanalen streamen naar een IOS of Android apparaat.

Door gebruik te maken van tal van plugins die op de Formuler F3 zijn te installeren, kan men een geheel interactieve beleving creeren, Youtube en Hbbtv (uizending gemist) zijn hier een aantal voorbeelden van.

Hiervoor heeft men de Formuler F3 uitgerust met een netwerkpoort, mocht u niet in de gelegenheid zijn om een netwerkkabel te trekken is het ook altijd mogelijk om de Formuler F3 draadloos aan te sluiten door een extra wifi dongle aan te schaffen.

De Formuler F3 is een receiver die voorzien is van 1 DVB-S2 tuner en is hierdoor geschikt voor het ontvangen van oa Canal Digitaal of Tv Vlaanderen, via de USB aansluiting sluit men gemakkelijk een externe harddisk aan, opnemen op een netwerkschijf behoort ook tot een van de mogelijkheden.

Via de SD kaart reader die op de achterzijde van de Formuler F3 te vinden is kan men gemakkelijk foto's bekijken, dit zonder tussenkomst van een extra kabel. Tevens zijn er aan achterzijde van de Formuler F1 een smartcardreader en een Ci slot te vinden

Naast al deze functies mogen we natuurlijk het belangrijkste van de Formuler F3 niet vergeten, via de HDMI poort tovert men een subliem beeld op de tv en is de Formuler F3 in staat om 1080p materiaal weer te geven.

In stand-by gebruikt de Formuler F3 minder dan 0,5w.

Afmetingen: (L x B x H) 220 mm x 145 mm x 35 mm

Instellen ontvanger

Wanneer u de ontvanger door ons laat instellen is de ontvanger compleet plug and play. Het is dus gewoon een kwestie van kabels aansluiten, ontvanger aan doen en genieten maar. Daarnaast zorgt dit er tevens voor dat de ontvanger beschikt over de allerlaatste software en de nieuwste zenderlijst en zo optimaal mogelijk kan functioneren. Daarnaast is het handig dat het apparaat de zenders alvast ingeladen heeft wanneer u uw schotel nog moet uitrichten. Zonder zenders kunt u lastig controleren of u de goede satelliet te pakken heeft. De zenders kunt anders pas in laden wanneer u de schotel goed heeft uitgericht.

Canal Digitaal geschikt

Deze ontvanger is geschikt voor Canal Digitaal. Als Canal Digitaal in de toekomst alle Nederlandse zenders van een zwaardere coderingstechniek voorziet om het delen van smartkaarten te voorkomen kan het nodig zijn om de ontvanger aan te passen. Dat wil zeggen, de ontvanger voorzien van nieuwe software indien de fabrikant van de ontvanger dit beschikbaar stelt of een Canal Digitaal CI module (€59,-) te plaatsen indien de ontvanger een ci sleuf heeft.

Wilt u geen verrassingen voor de toekomst en een ontvanger die probleemloos voor Canal Digitaal blijft werken? Kies dan voor een Canal Digitaal goedgekeurde ontvanger.

 

Basis specificaties van deze DVB ontvanger : Supported by OpenPLi


1 x DVB-S2 vaste SAT Tuner

 • H.264/MPEG4/MPEG-2 (HD/SD), DVB-S2/DVB-S Compatible
 • Uitgebreide compatibiliteit door Linux OS
 • Opname & Weergave met externe HDD (E-SATA of USB 2.0 Media)
 • Opnames en timeshift op hetzelfde moment mogelijk
 • Opnames reserveren via EPG
 • Twee USB 2.0 Host poorten en SD kaart slot (voor Video bestandsweergave, MP3 speler & JPEG)
 • SPDIF aansluiting
 • 10/100 Base Tx Ethernet poort
 • 1x Common Interface slot
 • 1 x Smartcard lezers, geschikt voor o.a. CanalDigitaal, TV Vlaanderen
 • 742 Mhz CPU dual core, met 256MB Flash / 512MB DDR3 DRAM
 • 2000 DMIPS
 • 4 digits display
 • Verbruik in slaapstand minder dan 0,5W
Workshop
Een paar keer per jaar geven wij een gratis workshop over dit type ontvanger. In deze workshops leggen wij zoveel mogelijk functies van het apparaat uit. Hou de pagina workshops in de gaten voor de data van nieuwe workshops. Klik hier voor de pagina workshops.
MerkFormuler
KleurZwart
Prijs€ 115
Type tunerSingle
OpnemenJa
Ingebouwde hardeschijfNee
Stroom aansluiting220/230v
Canal Digitaal kenmerkGeschikt
Interactieve mogelijkhedenJa
HDMI aansluiting1x
Ethernet aansluiting1x
USB aansluiting2x
Scart aansluiting0x
Artikelnummer 29111411
Merk Formuler
Collectie
Omschrijving F3
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Formuler