0--

Oyster Cosmo vision ombouwset naar HD

Oyster  Cosmo vision ombouwset naar HD
Aantal
€ 225,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 5 werkdagen

Heeft u een Oyster Cosmo Vision en wilt u graag de HD zenders ontvangen? Dit gaat met de bestaande schotel een probleem worden, de schotel heeft te weinig ontvangst signaal voor HD. De astra 3 satelliet kan wel gevonden worden alleen heeft u een matig ontvangst met een blokkerig beeld.

Met deze ombouwset maakt u eenvoudig uw Oyster Cosmo Vision geschikt voor het ontvangst van HD zenders. De ombouwset bestaat uit het vervangen van de schotel en het bevestigen van een adapterplaat zodat de nieuwe vlakschotel erop past. De prijs van deze vlakschotel en de speciaal door ons gemaakte adapter is slechts €225,- inclusief btw, exclusief montage. Mocht u de set door ons willen laten monteren neem dan contact met ons op en dan kunnen we gelijk een afspraak maken. Daarnaast heeft de stuurunit van de Oyster Cosmo Vision ook een update naar Astra 3 nodig. 

Uw bestaande dakplaat+basis kunnen blijven zitten, de bestaande schotel wordt er af gehaald en vervangen. Het signaal opbrengst met de nieuwe schotel is voor de HD zenders beter dan de standaard Cosmo schotel, tevens is de nieuwe schotel kleiner.

Artikelnummer 12031604
Merk Oyster
Collectie
Omschrijving Cosmo vision ombouwset naar HD
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Oyster