Voor 15:00 besteld, morgen in huis Onze winkel is 53 uur per week voor u geopend

HBO nu ook bij Canal Digitaal

1-1-2014

De nieuwste series. De grootste films. Voor slechts € 13,95 per maand. Nu 2 maanden gratis bij je jaarabonnement!

HBO is het Amerikaanse televisienetwerk met 3 zenders vol topfilms, nieuwe series en documentaires. Vandaag in Amerika op de televisie, morgen al bij ons op televisie. Vrij van reclame.

Wat de zender uniek maakt, is dat HBO niet afhankelijk is van reclame-inkomsten zoals gewone tv-zenders. De kijker betaalt, dus de kijker bepaalt. Dit betekent dat HBO eigenzinnige en grensverleggende series, films en documentaires kan maken én uitzenden. Televisie van het allerhoogste niveau, zonder reclameonderbrekingen.

Het HBO HD-pakket is als volgt samengesteld:

HBO HD   HBO is het premièrekanaal. Hier zie je iedere dag block- busterfilms en premières van de nieuwste series zoals Game of Thrones, Boardwalk Empire en Girls.
HBO 2   Op HBO 2 vindt u voornamelijk programma's met de nadruk op drama, intrige en romantiek. Hierbij kunt u denken aan series zoals Six Feet Under en Combat Hospital.
HBO 3   Liefhebbers van actie, spanning en passie stemmen af op HBO 3. Daar kunt u de eerste week onder andere kijken naar de series Curb your Enthousiasm, Treme en de actieserie XIII.

Deel dit bericht

Meer