0--

Emitor Combolook

Emitor  Combolook
Aantal
€ 1.099,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

De Emitor Combolook is een echte alles kunner op het gebied van signaal meten. De meter kan overweg met zowel satelliet, digitenne als kabel signaal. Met uiterste precisie meet het apparaatje het signaal en geeft het u alle informatie die u zich maar bedenken kunt.

De meter is in principe alleen bedoeld voor professioneel gebruik, vanwege de precisie en alle informatie die u krijgt. Ondanks al deze informatie is deze meter wel eenvoudig te gebruiken. De basis functies zult u snel onder de knie krijgen.

Nog een mooie eigenschap van deze satellietmeter is dat het apparaat beschikt over een ingebouwde ontvanger. Deze ontvanger is geschikt voor DVB-C/T/S2 signaal, oftewel het signaal wat u ook kan meten. Het betreft een HD LCD scherm met een beeldverhouding van 16:9.

Het satelliet gedeelte van deze meter kan onder andere ook digtale informatie zoals BER (bit error rate) en S/N (signal/noise ratio) meten en laten zien. Daarnaast werkt de Emitor Combolook op een ingebouwde accu, deze is eenvoudig opnieuw op te laden.

Artikelnummer 29032016
Merk Emitor
Collectie
Omschrijving Combolook
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Emitor