Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Onze winkel is 53 uur per week voor u geopend


Hulpmiddelen schotel afstellen

 

Een schotel antenne afstellen is niet altijd eenvoudig. De satelliet hangt op 36.000 kilometer hoogte  en het komt op de milimeter aan met het afstellen.

Veel satelliet meters zijn nog uit het anologe tijdperk en zijn voor het digitale HD signaal niet  eenvoudig in gebruik. De goedkoopste en eenvoudigste oplossing is een satbeeper. Aan de hand van een pieptoon en een oortelefoon vindt u eenvoudig de juiste sateliet. Mocht u meer willen betalen dan zijn er ook satelliet meters waarbij u aan de hand van een scherm tv kan zien op uw satelliet meter. Bijvoorbeeld de Sab Satfinder 3510 HD. 

Natuurlijk kunnen wij ook voor u de schotel uitrichten. Woont u in ons dagelijks service gebied dan zijn de voorrij kosten slechts  €  45.-  en is de afstel en foutzoek tijd meestal  rond de  € 20,- tot € 40,- in totaal bent u dus ongeveer €65,- tot €85,- kwijt. 

Ons dagelijkse werkgebied is Groningen, Fryslan, Drenthe en Overijssel (Zwolle-Kampen-Emmeloord) en de kop van de Flevopolder.
 
  • Voorrijkosten € 45,- voor ons dagelijkse werkgebied (verder weg is geen enkel probleem, informeer hiervoor naar de tarieven).
  • Voorrijkosten € 25,- voor de omliggende dorpen rondom Siegerswoude
  • Bij de installatie van een nieuw schotelontvangstsysteem berekenen wij geen voorrijkosten.
  • Door de vakkennis, goede meetapparatuur is een storing vaak snel verholpen en liggen de kosten voor u lekker laag.
  • Goed afstellen van een bestaande schotel, zodat u met regen ook een goed beeld heeft kost slechts v.a  €  55.-  voor ons dagelijks werkgebied.

Bel voor een afspraak naar 0516 - 541129