0--

Arob Antennebouw Eiss 55 cm handmatige schotelset - Eiss & Avtex

Arob Antennebouw Eiss 55 cm handmatige schotelset - Eiss & Avtex
Schotel grote:
      (+€ 20,00)
Sat finder (hulp bij uitrichten):
      (+€ 29,95)
Type LNB:
      (+€ 20,00)
Avtex TV formaat:
      (+€ 50,00)
      (+€ 130,00)
Module:
      (+€ 60,00)
      (+€ 59,00)
      (+€ 99,00)
Draagkoffer Avtex:
      (+€ 54,95)
Inladen zenders:
      (+€ 12,50)
      (+€ 12,50)
Aantal
€ 628,00 € 600,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
1 - 3 Werkdagen

Uw voordeel:

Eiss 55 cm -  € 179,-
Avtex L199DRS LED / DVD / SAT - € 449,-

Totaal prijs: € 628,-
Combi prijs: €600,-
Uw voordeel: € 28,-

 

Deze 55 cm Eiss is super snel en zeer eenvoudig zelf te installeren. Tevens is het met deze set mogelijk om in heel West-Europa Nederlandse Tv en radio zenders te ontvangen. Deze schotelset wordt niet alleen geleverd met een handig en zeer uitgebreid statief, hier later meer over, maar ook met een speciale schotel. De schotel wordt namelijk dieper getrokken en is helemaal glad zonder reflectie verstorende fasefouten, veroorzakende ribbels aan de buitenrand. Dit resulteert in een beter digitaal ontvangst maar en een grotere versterking.

De 55 cm Eiss bestaat uit een statief en een schotelantenne met daaraan bevestigd een handmatig draaisysteem. Het statief wordt met drie meegeleverde pennen vastgezet in de grond. De bevestigingsbuis waarop de schotelantenne wordt geplaatst kan dankzij een kogelgewricht vrij bewegen en met een ingebouwde waterpas uiterst simpel loodrecht worden ingesteld. Als dat gebeurd is, kan de buis in de grond worden geprikt door hem verticaal door het kogelgewricht naar beneden te schuiven. Met een handmatig tandwielsysteem kunnen we de verticale hoek – elevatie genoemd – nauwkeurig instellen. Bij dit draaisysteem wordt voldoende precisie gegarandeerd door gebruik van een instelvertragingsmechanisme. Na de juiste elevatie moet de zogenaamde skew-instelling van de LNB worden gekozen. Dit is de draaiing van de LNB of vlakantenne om zijn lengteas die nodig is voor optimale ontvangst. Als we de elevatie en skew van een satelliet weten voor de plek waar we de schotelantenne willen gebruiken, hoeven we de antenne alleen nog maar naar oost of west te draaien om de best mogelijke ontvangst van de satelliet te zoeken. Met een schroefsysteem fixeren we de antenne tenslotte ten opzichte van het statief. 

Inhoud van schotelset:

 1. 55 cm schotel
 2. Losse Philips LNB voor één satelliet
 3. Uniek statief  ( Nederlands fabrikaat )  met hele mooie graden verdeling en waterpas
 4. 10 meter coaxkabel

De ontvangst is in de 65 cm footprint prima. en daardoor voor Joyne ook in Zuid Spanje en Portugal goed te gebruiken. We hebben hele positieve reacties van klanten  met de ontvangst van Joyne in Portugal en Malaga

Met de 65 cm is dit voor de 90 ring

 

Avtex L199DRS

Kleiner, lichter en slanker dan de vorige modellen. Deze ultra compacte televisie van Avtex is een stuk lichter en compacter dan de meeste andere, standaard 18,5" modellen. De grootte van het scherm is hetzelfde met daarbij een uitstekende kijk- en geluidskwaliteit. Haarscherpe beeldkwaliteit Full HD, goede kijkhoek, zeer goed (niet blikkerig) geluid.

Mogelijkheden

Naast het ontvangen en afspelen van satellietsignaal kan deze tv nog veel meer. De tv kan namelijk ook omgaan met digitenne signaal. Daarnaast is de televisie ook voorzien van ingebouwde DVD speler. Daarnaast beschikt de televisie over een fastscan functie voor o.a. Canal Digitaal. Dit wil zeggen dat u de zenders automatisch kan inladen wanneer u signaal heeft. Dit is ideaal voor wanneer er weer een nieuwe zenderlijst is uitgebracht door Canal Digitaal.  Ook is deze TV uitermate geschikt voor de ontvangst van Joyne. Wanneer u een USB stick of een externe hardeschijf aansluit op de tv kunt u live televisie pauzeren en terug spoelen.

Wanneer er gekeken wordt naar het ontwerp wordt al snel duidelijk dat de tv echt is ontworpen voor de recreanten. Zo beschikt de televisie onder mer over een ingebouwde spannings-stabilisator. Deze hoeft dus niet meer los gekocht te worden. Daarnaast heeft de tv een indicator voor een lage accuspanning. Daarnaast heeft dit toestel een speciaal interieur die de binnenkant beschermt tegen schokken tijdens de rit. Tenslotte is het ook nog mogelijk om een koffer te bestellen voor de televisie. De koffer is speciaal ontworpen voor de Avtex televisies en alle accessoires kunnen gemakkelijk mee in de koffer.

Waarom deze tv?

Wanneer u op zoek bent naar een televisie voor onderweg dan is deze televisie wel echt de top. De Avtex toestellen zijn, zoals hier boven vermeld, namelijk ontworpen en gebouwd voor onderweg. Het specialie interieur, het prachtige beeld en het elegante ontwerp zorgen er voor dat deze tv echte topkwaliteit is. Vergelijkbare televisies zijn niet op deze manier ontworpen en hebben toch een minder beeldkwaliteit.

Specificaties:

 • 19,5 inch / 49,5 cm LED breedbeeld tv
 • DVB-S2 (satelliet) tuner
 • DVB-T/T2 (digitenne) tuner
 • DVD/CD-Speler
 • CI+ Sleuf
 • Canal Digitaal goedgekeur
 • Pauze / afspelen van live tv
 • Elektronische pogrammagids (EPG)
 • 2x HDMI aansluiting
 • 2x USB aansluiting
 • 1x Koptelefoon in
 • 1x Audio in
 • VESA norm
 • Werkt op: 12v/24v/240v
 • Let op: niet geschikt voor analoge en DVB-C (kabel) uitzendingen

Afmetingen

Breedte 449 mm,
Hoogte 259 mm,
Diepte 46 mm

Bovenstaande afmetingen zijn zonder voet.

Gewicht:
2.7 kg (met voet)

Module

Wilt u naast de vrij te ontvangen zenders ook de betaalzenders (waar u een abonnement voor nodig heeft) kunnen bekijken? Bestel dan gemakkelijk een CI module voor Joyne of Canal Digitaal mee. U kunt kiezen uit drie opties: CI+ Module en de CAM 701 voor Canal Digitaal en een CI+ module voor Joyne.

 • De CI+ module van Joyne is inclusief kaart, deze zit er dus ingebouwd.
 • De CI+ module van Canal Digitaal bevat geen kaart, deze moet u er zelf nog in steken. Ideaal wanneer u al een Canal Digitaal kaart heeft.
 • De CAM 701 is een module met ingebouwde kaart. Indien u al een kaart heeft voor deze optie gaat, zult u dus wel uw abonnement moet overzetten van uw huidige kaart naar deze module. Dit kunnen wij eventueel voor u doen.

Leveringsomvang

 • Avtex L199 DRS
 • Afstandsbediening
 • Voeding
 • Handleiding

Tip van onze monteur

Gaat u de televisie zelf instellen? Zorg er dan eerst voor dat de volgende dingen kloppen of gedaan zijn:

 • Schotel uitgericht op Astra 1, hier haalt de tv het signaal vandaan om de zenders in te laden. Indien u een enkele LNB heeft vergeet dan niet de schotel terug te zetten op Astra 3 om te kijken. De Nederlandse zenders worden namelijk hier op uitgezonden.
 • Zorg dat u de juiste transponder heeft geselecteerd.
 • Voer de CI+ module met abonnement op de correcte manier in.

Mocht het niet lukken kijk dan hier boven bij veel gestelde vragen of kom bij ons langs in de winkel. Dan stellen wij de TV voor u in bij ons in de winkel.

Instellen ontvanger

Wanneer u de ontvanger door ons laat instellen is de ontvanger compleet plug and play. Het is dus gewoon een kwestie van kabels aansluiten, ontvanger aan doen en genieten maar. Daarnaast zorgt dit er tevens voor dat de ontvanger beschikt over de allerlaatste software en de nieuwste zenderlijst en zo optimaal mogelijk kan functioneren. Daarnaast is het handig dat het apparaat de zenders alvast ingeladen heeft wanneer u uw schotel nog moet uitrichten. Zonder zenders kunt u lastig controleren of u de goede satelliet te pakken heeft. De zenders kunt anders pas in laden wanneer u de schotel goed heeft uitgericht.

Artikelnummer 26041806
Merk Arob Antennebouw
Collectie
Omschrijving Eiss 55 cm handmatige schotelset - Eiss & Avtex
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Arob Antennebouw