0--

Arob Antennebouw Eiss 55 cm handmatige Basis schotelset - Eiss & Salora

Arob Antennebouw  Eiss 55 cm handmatige Basis schotelset - Eiss & Salora
Schotel grote:
      (+€ 20,00)
Sat finder (hulp bij uitrichten):
      (+€ 29,95)
Type LNB:
      (+€ 20,00)
Salora TV formaat:
      (+€ 20,00)
      (+€ 36,00)
Module:
      (+€ 60,00)
      (+€ 59,00)
      (+€ 99,00)
Spanningstabilisator:
      (+€ 49,95)
Inladen zenders:
      (+€ 12,50)
      (+€ 12,50)
Type Joyne abonnement:
Joyne abonnement aantal maanden (per jaar):
Aantal
€ 438,00 € 410,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
1 - 3 Werkdagen

Uw voordeel:

Eiss 55 cm -  € 179,-
Salora 20led9109 - € 259,-

Totaal prijs: € 438,-
Combi prijs: € 410,-
Uw voordeel: € 28,-

 

Deze 55 cm Eiss is super snel en zeer eenvoudig zelf te installeren. Tevens is het met deze set mogelijk om in heel West-Europa Nederlandse Tv en radio zenders te ontvangen. Deze schotelset wordt niet alleen geleverd met een handig en zeer uitgebreid statief, hier later meer over, maar ook met een speciale schotel. De schotel wordt namelijk dieper getrokken en is helemaal glad zonder reflectie verstorende fasefouten, veroorzakende ribbels aan de buitenrand. Dit resulteert in een beter digitaal ontvangst maar en een grotere versterking.

De 55 cm Eiss bestaat uit een statief en een schotelantenne met daaraan bevestigd een handmatig draaisysteem. Het statief wordt met drie meegeleverde pennen vastgezet in de grond. De bevestigingsbuis waarop de schotelantenne wordt geplaatst kan dankzij een kogelgewricht vrij bewegen en met een ingebouwde waterpas uiterst simpel loodrecht worden ingesteld. Als dat gebeurd is, kan de buis in de grond worden geprikt door hem verticaal door het kogelgewricht naar beneden te schuiven. Met een handmatig tandwielsysteem kunnen we de verticale hoek – elevatie genoemd – nauwkeurig instellen. Bij dit draaisysteem wordt voldoende precisie gegarandeerd door gebruik van een instelvertragingsmechanisme. Na de juiste elevatie moet de zogenaamde skew-instelling van de LNB worden gekozen. Dit is de draaiing van de LNB of vlakantenne om zijn lengteas die nodig is voor optimale ontvangst. Als we de elevatie en skew van een satelliet weten voor de plek waar we de schotelantenne willen gebruiken, hoeven we de antenne alleen nog maar naar oost of west te draaien om de best mogelijke ontvangst van de satelliet te zoeken. Met een schroefsysteem fixeren we de antenne tenslotte ten opzichte van het statief. 

Inhoud van schotelset:

  1. 55 cm schotel
  2. Losse Philips LNB voor één satelliet
  3. Uniek statief  ( Nederlands fabrikaat )  met hele mooie graden verdeling en waterpas
  4. 10 meter coaxkabel

De ontvangst is in de 65 cm footprint prima. en daardoor voor Joyne ook in Zuid Spanje en Portugal goed te gebruiken. We hebben hele positieve reacties van klanten  met de ontvangst van Joyne in Portugal en Malaga

Met de 65 cm is dit voor de 90 ring

 

Salora tv met ingebouwde ontvanger voor Canal Digitaal en Joyne

De Salora 20led9109 is een 20 inch (51cm) HD ready tv met een prachtige mat zwarte afwerking. De televisie geeft een mooi scherp beeld beschikt over een ingebouwde satellietontvanger. Samen met formaat en de mogelijkheid om de tv aan te sluiten op 12volt is dit een ideale tv voor recreatie.

In de attributen kunt u er ook voor kiezen een grotere Salora televisie aan te schaffen. Deze televisies beschikken over precies dezelfde mogelijkheden, alleen het formaat is anders. 


Een televisie met veel mogelijkheden
Naast het ontvangen en afspelen van satellietsignaal kan deze tv nog veel meer. De tv kan namelijk ook omgaan met digitenne en kabel tv signaal. Dit zorgt er voor dat u op alle mogelijke manieren tv kunt kijken. Daarnaast beschikt de tv ook over een zogenaamde fastscan functies waarmee u gemakkelijk o.a. de zenders van Canal Digitaal mee in leest.

Heeft u op vakantie mooie foto's genomen en wilt u deze alvast bekijken? Via de USB ingang kunt u gemakkelijk uw foto's en video's terug kijken op de televisie. Daarnaast kunt u ook een externe hardeschijf of USB stick er op aan sluiten.

Meer informatie over de 20 inch tv: Kijk hier.
Meer informatie over de 22 inch tv: Kijk hier.
Meer informatie over de 24 inch tv: Kijk hier.

 

Bij montage door onze monteurs: 2 camping overnachtingen cadeau!

Onze monteurs hebben ruime ervaring in het monteren en repareren van (automatische) schotels, antennes, televisies, digitale ontvangers en internet  voor caravans, campers, boten en vrachtwagen.

Wanneer u deze complete set door onze vakkundige monteurs lat monteren krijgt u van ons twee overnachtingen cadeau bij een camping bij ons in de buurt.  Onze voorkeur gaat uit naar een overnachting op de dag voor de plaatsing en een overnachting op de dag zelf. Dit zodat de kit goed kan drogen voordat u op weg gaat en u zelf nog even de schotel kunt uitproberen.

Indien u vragen heeft kunt u zo nog even bij ons langs rijden.

Artikelnummer 26041807
Merk Arob Antennebouw
Collectie
Omschrijving Eiss 55 cm handmatige Basis schotelset - Eiss & Salora
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Arob Antennebouw