Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Onze winkel is 53 uur per week voor u geopend

Internet Online.nl

Internet van Online.nl: snel, betrouwbaar en voordelig

Wat verwacht je van jouw internetverbinding? Als snel internet, een betrouwbaar netwerk, een draadloos modem (WiFi) én eenvoudige installatie hoog op je verlanglijstje staan, is Internet van Online.nl de beste keuze! Bovendien is Internet van Online.nl ook nog eens erg voordelig en gemakkelijk te bestellen. Kies je internetsnelheid en wij doen de rest!

Beschikbare snelheden

Hoe snel is snel genoeg? Volgens deskundigen kun je vanaf 4 Mb/s vlot surfen. Bij Online.nl doen ze daar een flink schepje bovenop. Met voordeligste internet abonnement haal je via glasvezel namelijk tot 50 Mb/s down (en 50 Mb/s up); dat is dus meer dan genoeg snelheid voor surfen, e-mailen en downloaden. Maar het kan nog veel sneller, namelijk tot 100 Mb/s (down én up) is mogelijk.

Van een provider die al sinds 1994 actief is, verwacht je heel wat. Online.nl maakt die verwachtingen waar. Ons netwerk is betrouwbaar en stabiel, ook als je voor glasvezel kiest. Met een gerust hart internetten? Onze internet beveiliging voldoet aan hoge standaarden.

 

'sorteren