0--

Teleco Voyager G3 85 cm

Teleco  Voyager G3  85  cm
Digimatic uitvoering:
      (+€ 250,00)
Sat finder (hulp bij uitrichten):
      (+€ 29,95)
Kompas voor het bepalen van de richting:
      (+€ 6,90)
Motosat Kit (verplaatst schotel omhoog en naar beneden in de juiste hoek)):
      (+€ 239,00)
Aantal
€ 499,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Deze Teleco Voyager G3 is een goed maar eenvoudig schotelsysteem. Deze schotel wordt opgebouwd op uw voertuig. Waarna u de schotel gemakkelijk binnen in bijvoorbeeld uw camper kan uitrichten op de juiste satelliet. Het betreft hier de 85cm variant.
Teleco Voyager  Digimatic  incl satfinder  en elevatiemeter Ingebouwde satelliet zoeker met geluid en signaal balk voor optimale afstelling. Tegen meerprijs.
 

Televisie met ingebouwde satellietontvanger

Een televisie waar de satellietontvanger is ingebouwd is ideaal in combinatie met de schotel. Het voordeel van zo´n televisie is dat u geen losse ontvanger meer nodig heeft. Dit betekent tevens dat u maar een enkele afstandsbedieing heeft in plaats van twee. Daarnaast heeft u minder kabels nodig. De televisie heeft slecchts twee aansluitingen nodig: Coaxkabel vanaf de schotel en een stroomsnoer. Kijk voor onze volledige assortiment televisie met ingebouwde satellietontvanger hier.

Montage

Onze monteurs hebben ruime ervaring in het monteren en repareren van (automatische) schotels, antennes, televisies, digitale ontvangers en internet  voor caravans, campers, boten en vrachtwagen, klik voor meer informatie hier. Waneer u deze schotel bij ons laat opbouwen krijgt u van ons twee overnachtingen cadeau bij een camping bij ons in de buurt. 

Formaat schotel85 cm
Incl. statiefJa
Type LNBSingle
PlaatsingOpbouw
Incl. ontvangerNee
Artikelnummer 5878566
Merk Teleco
Collectie
Omschrijving Voyager G3 85 cm
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Handleiding NLpdf6856,91 Kb
Delen:

Meer van Teleco