0--

Maxview Precision 55/65/75cm

Maxview  Precision 55/65/75cm
Type schotel:
      (+€ 30,00)
      (+€ 30,00)
      (+€ 50,00)
      (+€ 90,00)
      (+€ 116,00)
Aantal
€ 249,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
1 tot 3 werkdagen

De Maxview Precision is een hoogwaardige complete handmatige schotelset voor losse plaatsing. De schotel wordt standaard geleverd met een handig en sterk statief. De Maxview Precision is in meerdere formaten en types te verkrijgen. Kijk voordat u bestelt goed welke versie u heeft geselecteerd. De Maxview Precisions wordt geleverd met tas wat het vervoer van de schotel makkelijker maakt en uitermate geschikt voor het gebruik op de camping.

De Precision is zoals eerder vermeld in meerdere versies te bestellen. Om er achter te komen welke versie het best bij u past moet u twee overwegingen maken.
De eerste overweging is uw verste vakantie bestemming. Bepaal aan de hand van de footprint welk formaat schotel u nodig heeft voor ontvangst van de Astra 3 satelliet (Nederlandse HD zenders). Is uw verste vakantie bestemming binnen de 60cm cirkel dan volstaat de 55cm. Wij raden u echter aan om toch voor de 65cm te kiezen, om eventueel signaal verlies te voorkomen. Zit u er net buiten dan kunt u het best kiezen voor de 65cm versie. Zit u er ruim buiten dan kun u het beste kiezen voor de 75cm versie.

De tweede overweging die u moet maken is de type LNB die u op de schotel wilt hebben. U kunt kiezen tussen een single en een duo LNB. Wat is nou precies het verschil zult u zich misschien afvragen. Het zit zo: met een single LNB kunt u slechts één satelliet tegelijk ontvangen, bijvoorbeeld de Astra 3. Dit betekent dat wanneer u van de Nederlandse HD zenders naar de Duitse zenders wil dat u eerst de schotel opnieuw moet uitrichten op Astra 1 satelliet (waar de Duitse zenders op worden uitgezonden). Een duo LNB kan échter twee satellieten tegelijkertijd ontvangen, bijvoorbeeld de Astra 1 en 3. U hoeft dus niet tussendoor de schotel opnieuw uit te richten als u bijvoorbeeld van de Nederlandse HD zenders naar de Duitse zenders wil.

Kort gezegd: de single LNB kan 1 satelliet ontvangen, de schotel moet soms opnieuw worden uitgericht als u een andere zender wil zien. De duo LNB kan 2 satelliet ontvangen, waardoor u alle belangrijke zenders kan ontvangen zonder dat u tussendoor de schotel opnieuw moet uitrichten.

Specificaties:
Award winnaar met eenvoudig ontwerp en zeer eenvoudige set-up
Unieke en innovatieve functies, zie hieronder
Ontvangst mogelijk van signalen van Astra 1, Astra 2, Astra 3, Hotbird & meer.
Eenvoudige set up in slechts 5 stappen
Voorgemonteerde onderdelen van hoge kwaliteit voor snelle set up
Lichtgewicht maar toch robuust ontwerp, geschikt voor alle terreinen
Weerbestendige constructie
Compatibel met alle SD en HD satelliet ontvangers

Meegeleverd in de verpakking:
Geïntegreerde satfinder
Kompas
Satellietstatief
Draagtassen
10 m coax kabel
Universele LNB 0,2 db
Haringen
Zonekaart
Geïllustreerde instructies voor de bediening en montage-instructies

Afmetingen & gewicht:
55cm schotel: H: 156cm, B: 100cm, Gewicht: 6.1kg
65cm schotel: H: 164cm, B: 100cm, Gewicht: 6.6kg
75cm schotel: H: 172cm, B: 100cm, Gewicht: 7.0kg

 

 

Formaat schotel55 cm
Incl. statiefJa
Type LNBSingle
PlaatsingOpbouw
Incl. ontvangerNee
Formaat schotel65 cm
Formaat schotel75 cm
Type LNBDuo
Artikelnummer 30011606
Merk Maxview
Collectie
Omschrijving Precision 55/65/75cm
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Maxview