0--

Arob Antennebouw Eiss 65cm schotelset

Arob Antennebouw  Eiss 65cm schotelset
Sat finder (hulp bij uitrichten):
      (+€ 29,95)
Type LNB :
      (+€ 20,00)
Aantal
€ 199,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
1 tot 3 werkdagen

Deze  65cm Eiss is super snel en zeer eenvoudig zelf te installeren.

Deze schotelset wordt niet alleen geleverd met een handig en zeer uitgebreid statief, hier later meer over, maar ook wel een speciale schotel. De schotel wordt namelijk dieper getrokken en is helemaal glad zonder reflectie verstorende fasefouten, veroorzakende ribbels aan de buitenrand. Dit resulteert in een beter digitaal ontvangst en versterking.

De  65cm Eiss bestaat uit een statief en een schotelantenne met daaraan bevestigd een handmatig draaisysteem. Het statief wordt met drie meegeleverde pennen vastgezet in de grond. De bevestigingsbuis waarop de schotelantenne wordt geplaatst kan dankzij een kogelgewricht vrij bewegen en met een ingebouwde waterpas uiterst simpel loodrecht worden ingesteld. Als dat gebeurd is, kan de buis in de grond worden geprikt door hem verticaal door het kogelgewricht naar beneden te schuiven. Met een handmatig tandwielsysteem kunnen we de verticale hoek – elevatie genoemd – nauwkeurig instellen. Bij dit draaisysteem wordt voldoende precisie gegarandeerd door gebruik van een instelvertragingsmechanisme. Na de juiste elevatie moet de zogenaamde skew-instelling van de LNB worden gekozen. Dit is de draaiing van de LNB of vlakantenne om zijn lengteas die nodig is voor optimale ontvangst. Als we de elevatie en skew van een satelliet weten voor de plek waar we de schotelantenne willen gebruiken, hoeven we de antenne alleen nog maar naar oost of west te draaien om de best mogelijke ontvangst van de satelliet te zoeken. Met een schroefsysteem fixeren we de antenne tenslotte ten opzichte van het statief. 

Inhoud van schotelset:

  1. 65cm witte aluminium HQ schotel
  2. Single LNB
  3. Uniek statief  (Nederlands fabrikaat)  met hele mooie graden verdeling en waterpas
  4. 10 meter coaxkabel

Ons advies neem er een satbeeper bij, dit is een speciale digitale satelliet meter om goed en eenvoudig de satelliet te ontvangen.

Deze UNIEKE kleine schotel werkt uitstekend voor zuid Portugal en Zuid Spanje .

Let op: anders dan de foto's doen vermoeden wordt de schotel geleverd in de kleur wit

 

Formaat schotel65 cm
Incl. statiefJa
Type LNBSingle
PlaatsingLos
Incl. ontvangerNee
Artikelnummer 04021602
Merk Arob Antennebouw
Collectie
Omschrijving Eiss 65cm schotelset
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Meer van Arob Antennebouw