0--

Arob Antennebouw Eiss 55 cm schotelset

Arob Antennebouw  Eiss 55 cm schotelset
Sat finder (hulp bij uitrichten):
      (+€ 29,95)
Type LNB:
      (+€ 20,00)
Aantal
€ 199,00 € 179,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
1 tot 3 werkdagen

Deze 55 cm Eiss is super snel en zeer eenvoudig zelf te installeren. Tevens is het met deze set mogelijk om in heel West-Europa Nederlandse Tv en radio zenders te ontvangen. Deze schotelset wordt niet alleen geleverd met een handig en zeer uitgebreid statief, hier later meer over, maar ook met een speciale schotel. De schotel wordt namelijk dieper getrokken en is helemaal glad zonder reflectie verstorende fasefouten, veroorzakende ribbels aan de buitenrand. Dit resulteert in een beter digitaal ontvangst maar en een grotere versterking.

De 55 cm Eiss bestaat uit een statief en een schotelantenne met daaraan bevestigd een handmatig draaisysteem. Het statief wordt met drie meegeleverde pennen vastgezet in de grond. De bevestigingsbuis waarop de schotelantenne wordt geplaatst kan dankzij een kogelgewricht vrij bewegen en met een ingebouwde waterpas uiterst simpel loodrecht worden ingesteld. Als dat gebeurd is, kan de buis in de grond worden geprikt door hem verticaal door het kogelgewricht naar beneden te schuiven. Met een handmatig tandwielsysteem kunnen we de verticale hoek – elevatie genoemd – nauwkeurig instellen. Bij dit draaisysteem wordt voldoende precisie gegarandeerd door gebruik van een instelvertragingsmechanisme. Na de juiste elevatie moet de zogenaamde skew-instelling van de LNB worden gekozen. Dit is de draaiing van de LNB of vlakantenne om zijn lengteas die nodig is voor optimale ontvangst. Als we de elevatie en skew van een satelliet weten voor de plek waar we de schotelantenne willen gebruiken, hoeven we de antenne alleen nog maar naar oost of west te draaien om de best mogelijke ontvangst van de satelliet te zoeken. Met een schroefsysteem fixeren we de antenne tenslotte ten opzichte van het statief. 

Inhoud van schotelset:

  1. 55 cm schotel
  2. Losse Philips LNB voor één satelliet
  3. Uniek statief  ( Nederlands fabrikaat )  met hele mooie graden verdeling en waterpas
  4. 10 meter coaxkabel

De ontvangst is in de 65 cm footprint prima. en daardoor voor Joyne ook in Zuid Spanje en Portugal goed te gebruiken. We hebben hele positieve reacties van klanten  met de ontvangst van Joyne in Portugal en Malaga

Met de 65 cm is dit voor de 90 ring

 

 

Formaat schotel52 cm
Incl. statiefJa
Type LNBDuo
PlaatsingLos
Incl. ontvangerNee
Artikelnummer 04021601
Merk Arob Antennebouw
Collectie
Omschrijving Eiss 55 cm schotelset
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Meer van Arob Antennebouw