Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Onze winkel is 53 uur per week voor u geopend

Gemeenschappelijke Satelliet Ontvangst


Bent u eigenaar van een appartementencomplex of flat en wilt u graag televisie aanbieden voor uw bewoners? Dit kan gemakkelijk met een Gemeenschappelijk Satelliet Ontvangst systeem. Dit betekent dat er één systeem komt voor alle bewoners i.p.v een losse schotel voor elke bewoner (zie afbeelding 1 & 2).
Dit systeem kan ook in combinatie met buitenlandse TV-zenders en eventueel met snel en voordelig internet voor het gehele appartementencomplex. Meer informatie over gezamenlijk internet vindt u hier.
 
Afbeelding 1, GSO-systeem                                           Afbeelding 2, schotels aan gevels niet nodig
 
Ieder appartement krijgt een antenne stopcontact en kan hierop een digitale satellietontvanger aansluiten en meer dan 1000 TV en radio kanalen ontvangen met een perfecte beeld- en geluidskwaliteit. De digitale satellietontvanger kan worden geleverd met opnamemogelijkheden, uitgebreide EPG (electronische programma gids) en teletext doorgifte. Nog een voordeel van een GSO is dat u een kabelkrant (narrow casting) kunt hebben. Via een extra zender kunnen mensen via de kabelkrant lokale nieuwtjes, evenementen of andere gebeurtenissen volgen. 

Ook kunt u nu kiezen tussen twee satelliet providers. Bij beide partijen kunt u als zakelijke klant terecht om voor al uw bewoners een satelliet televisie abonnement af te sluiten.

De twee providers zijn:

               
(klik op de logo's voor meer informatie)

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via info@arob.nl of 0516-541129.

'sorteren