0--

Tiviar Alpha+ triple

Tiviar  Alpha+ triple
Instellen ontvanger:
      (+€ 12,50)
      (+€ 12,50)
      (+€ 20,00)
Aantal
€ 319,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

De Tiviar Alpha Plus Triple PVR, de ultieme hybride multimedia DVB-S2/C/T/T2 Full HDTV ontvanger geschikt voor ontvangst van o.a. CanalDigitaal, TV Vlaanderen, UPC, Ziggo, Digitenne en HbbTV (Uitzending Gemist d.m.v. “rode knop” functie). Ook biedt deze ontvanger toegang tot vele gratis Internet TV kanalen en zijn er talloze Apps zoals YouTube, WeatherChannel, Facebook, RSS Feeds te downloaden.

De combinatie van Linux OS, een moderne en snelle Broadcom 1300 Mhz /1.3 Ghz dual core processor en de 3 tuners laat het toe om bijvoorbeeld 3 Satellietkanalen tegelijk op te nemen en een 4de kanaal te kijken of een Uitzending Gemist programma via internet te volgen.

Met de Air TiVi+ App krijgt u de mogelijkheid om uw favoriete kanaal naar multimedia devices zoals PC, Android, Ipad en Iphone  te streamen terwijl op TV naar een ander kanaal wordt gekeken. Daarnaast kunt u met deze app ook het toestel bedienen, handig indien uw Tiviar Alpha Plus is verbonden met meerdere TV’s door gebruik van draadloze videozenders of HMDI/CAT5 extenders. Bedien uw Tiviar Alpha Plus met uw smartphone / tablet, start opnames of raadpleeg de EPG (Electronische Programma Gids). Sluit een draadloos toetsenbord en muis aan via USB en u kunt surfen, bijv. naar Facebook of het laatste nieuws. Met de moderne en veelzijdige soft- en hardware legt Tiviar de lat hoog voor toekomstige hybride entertainment set-top-boxen.

Afmetingen: (L x B xH): 340 mm x 250 mm x 60 mm

Canal Digitaal geschikt

Deze ontvanger is geschikt voor Canal Digitaal. Als Canal Digitaal in de toekomst alle Nederlandse zenders van een zwaardere coderingstechniek voorziet om het delen van smartkaarten te voorkomen kan het nodig zijn om de ontvanger aan te passen. Dat wil zeggen, de ontvanger voorzien van nieuwe software indien de fabrikant van de ontvanger dit beschikbaar stelt of een Canal Digitaal CI module (€59,-) te plaatsen indien de ontvanger een ci sleuf heeft.

 

Wilt u geen verrassingen voor de toekomst en een ontvanger die probleemloos voor Canal Digitaal blijft werken? Kies dan voor een Canal Digitaal goedgekeurde ontvanger.

MerkTiviar
KleurZwart
Type tunerTriple
OpnemenJa
Ingebouwde hardeschijfNee
Stroom aansluiting220/230v
Canal Digitaal kenmerkGeschikt
Interactieve mogelijkhedenJa
HDMI aansluiting1x
Ethernet aansluiting1x
USB aansluiting2x
Scart aansluiting1x
Artikelnummer 2911148
Merk Tiviar
Collectie
Omschrijving Alpha+ triple
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Tiviar