0--

Tiny Audio Stereo wide hout of zwart

Tiny Audio  Stereo wide hout of zwart
Kleur:
Hout
Aantal
€ 399,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

De Tiny Audio Stereo Wide is een echte alles kunner. Deze radio kan alles wat u van een radio kan en mag verwachten. Het apparaat speelt naast FM ook DAB+ en radio via internet af. Het is daarnaast geen enkel probleem om uw eigen muziek af te spelen. U kunt uw smartphone of tablet eenvoudig verbinden d.m.v. bluetooth. Op deze manier fungeert de radio als luidspreker. Daarnaast kunt u gebruik maken van spotify connect waarmee u zeer eenvoudig uw spotify account verbind aan de radio. Mocht u nog graag luisteren naar een CD dan is dat ook geen enkel probleem dankzij de ingebouwde CD speler. Al met al kan gezegd worden dat u met de Tiny Audio Wide een complete muziek installatie in huis haalt.

Daarnaast is de Tiny Audio Wide ook ontzettend makkelijk in de bediening. Dit komt door het mooie kleurenscherm met een goede en duidelijke menu structuur. Daarnaast is de radio te bedienen door middel van een afstandsbediening en een app.

Deze Tiny Audio radio heeft een mooie houten kast waarin de speakers, aan de voorkant, en de subwoofer, aan de onderkant, zijn verwerkt. Deze combinatie van speakers en subwoofer zorgen voor een mooi voll en warm geluid.

  • Internetradio Wifi en Ethernet
  • Spotify Connect
  • Bluetooth
  • Mediaplayer
  • DAB+ (digitale radio) en FM radio
  • Stereogeluid met ingebouwde subwoofer
  • Groot kleurendisplay

 

 

 

Prijs399
TypeTafelradio
Luidspreker typeStereo
DABJa
FMJa
InternetradioJa
BluetoothJa
Wi-FiJa
AlarmJa
SnoozeJa
Artikelnummer 1012201601
Merk Tiny Audio
Collectie
Omschrijving Stereo wide hout of zwart
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Tiny Audio