0--

Technisat TechniRadio 2

Technisat  TechniRadio 2
Kleur:
Zilver/zwart
Aantal
€ 49,95 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

De Techniradio 2 is een mooie draagbare radio die zowel op batterijen als netstroom werkt. De radio kan zowel DAB+ als FM ontvangen. Via het LCD display wordt het radiostation, de tijd en de datum weergeven. Tevens beschikt de radio over een alarm functie waardoor deze ook te gebruiken is als wekker. Mocht u alleen willen genieten van de radio dan is dit ook geen enkel probleem dankzij de 3.5mm jack poort waar u gemakkelijk oordopjes of een hoofdtelefoon op aansluit.

De radio is te verkrijgen in drie kleuren: Zilver/zwart, Zwart/wit en Zwart/rood. Boven de bestelknop selecteert u gemakkelijk welke kleur u wilt.

DAB+

Radio zonder ruis van perfecte, digitale kwaliteit met uiterst krachtige ontvangst, dat is DAB+ digitale radio. Tegenover het beperkte FM-programma-aanbod, stelt DAB+ veel meer uitgezonden radiozenders in de beste digitale kwaliteit beschikbaar. Daarbij zijn nog talrijke extra regionale zenders beschikbaar die het radioaanbod met nog meer kanalen uitbreiden. Het tijdrovend zoeken en instellen van radioprogramma's behoort eveneens tot het verleden. U kiest alleen nog de naam van de door u gewenste zender, want TechniSats digitale DAB+ radio's nemen alle te ontvangen digitale radioprogramma's in een programmalijst op.

Wordt geleverd met:

  • Techniradio 2
  • Voedingskabel
  • Gebruikshandleiding
Prijs49.95
TypeDraagbare radio
Luidspreker typeMono
DABJa
FMJa
InternetradioNee
BluetoothNee
Wi-FiNee
AlarmJa
SnoozeNee
KooktimerNee
Artikelnummer 01041703
Merk Technisat
Collectie
Omschrijving TechniRadio 2
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Technisat