0--

Technisat DigitRadio Flex

Technisat  DigitRadio Flex
Aantal
€ 94,95 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

De Technisat DigitRadio Flex heeft een ontzettend speciale feature. Aan de achterkant van radio is namelijk een 220v stekker geplaatst. Hierdoor kunt u de radio ook gebruiken in kamers waar het lastig is om een radio te plaatsen. Zo kunt u nu bijvoorbeeld gemakkelijk de radio in de badkamer in het stopcontact steken. De radio is tevens draadloos te gebruiken dankzij de ingebouwde accu, welke gemakkelijk is op te laden door het meegeleverde USB snoertje.

 

Naast het luisteren van radio kunt u ook gemakkelijk uw eigen muziek afspelen via bluetooth of via de AUX-IN ingang. U maakt dus gemakkelijk verbinding met de radio.

DAB+

Radio zonder ruis van perfecte, digitale kwaliteit met uiterst krachtige ontvangst, dat is DAB+ digitale radio. Tegenover het beperkte FM-programma-aanbod, stelt DAB+ veel meer uitgezonden radiozenders in de beste digitale kwaliteit beschikbaar. Daarbij zijn nog talrijke extra regionale zenders beschikbaar die het radioaanbod met nog meer kanalen uitbreiden. Het tijdrovend zoeken en instellen van radioprogramma's behoort eveneens tot het verleden. U kiest alleen nog de naam van de door u gewenste zender, want TechniSats digitale DAB+ radio's nemen alle te ontvangen digitale radioprogramma's in een programmalijst op.

Prijs94.95
TypeDraagbare radio
Luidspreker typeMono
DABJa
FMJa
InternetradioNee
BluetoothNee
Wi-FiNee
AlarmNee
SnoozeNee
KooktimerNee
Artikelnummer 01041702
Merk Technisat
Collectie
Omschrijving DigitRadio Flex
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Technisat