0--

Technisat DigitRadio 450 hout of wit

Technisat  DigitRadio 450 hout of wit
Kleur:
Wit
Wit
Aantal
€ 230,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

De DigitRadio 450 is een hoogwaardige DAB+ digitale radio met indrukwekkende stereo geluidsweergave, ingebouwde Wi -Fi en een groot aantal netwerkfuncties. Geniet van nationale en regionale radio varieteit en perfecte digitale muziekkwaliteit zonder beperkingen dankzij de ontvangst van DAB+ en FM. De intuitive draaiknop bediening en een handig OLED-display zorgen ervoor dat men moeiteloos op diverse functies kan toegrijpen. De geïntegreerde Wi - Fi-connectiviteit verbindt de digitale radio 450 met uw thuisnetwerk zo krijgt u toegang tot duizenden internetradiostations en UPnP releases van pc's, smartphones of NAS- systemen welke in uw thuisnetwerk zijn ingebonden. Via Bluetooth Audio Streaming met eenvoudige App bediening ontvangt de DigitRadio 450 zelfs draadloze digitale audio streams vanaf mobiele apparaten . Zo luistert u ook eenvoudig naar muziek en podcasts vanaf uw telefoon op uw DigitRadio 450. Via de geïntegreerde AUX - IN interface kunnen ook gemakkelijk andere audiobronnen worden aangesloten aan de DigitRadio 450.

 

DAB+

Radio zonder ruis van perfecte, digitale kwaliteit met uiterst krachtige ontvangst, dat is DAB+ digitale radio. Tegenover het beperkte FM-programma-aanbod, stelt DAB+ veel meer uitgezonden radiozenders in de beste digitale kwaliteit beschikbaar. Daarbij zijn nog talrijke extra regionale zenders beschikbaar die het radioaanbod met nog meer kanalen uitbreiden. Het tijdrovend zoeken en instellen van radioprogramma's behoort eveneens tot het verleden. U kiest alleen nog de naam van de door u gewenste zender, want TechniSats digitale DAB+ radio's nemen alle te ontvangen digitale radioprogramma's in een programmalijst op.

 

Internetradio

Met de geïntegreerde internetradiofunctie hebt u, naast het op normale wijze te ontvangen radioaanbod, moeiteloos toegang tot duizenden internetradiozenders. Via zijn geïntegreerde netwerkinterfaces wordt het apparaat eenvoudig via het thuisnetwerk op het internet aangesloten. Het aanbod wordt voortdurend uitgebreid en automatisch geüpdatet, zodat er ook in de toekomst talrijke spannende programma's uit de hele wereld te ontdekken zijn.

 

WIFI

Dankzij de ingebouwde wifi-adapter kan dit apparaat zonder extra accessoires ook zonder kabel via wifi op het thuisnetwerk worden aangesloten. Zo hebt u probleemloos toegang tot vrijgegeven mediabestanden zoals digitale beelden of foto's via wifi. Wanneer uw netwerk op de juiste manier is geconfigureerd, kunt u ook van talloze internetradiostations genieten.

 

MyDigitRadio-App

Met de MyDigitRadio APP bediend u, via de touchscreen van uw smartphone of tablet, eenvoudig en comfortabel de TechniSat DigitRadio´s 400 en 450. Zo creeert u een eenvoudige en intuïtieve toegang tot de vele functies van uw DigitRadio, zei het nu de zenderkeuze via een handige overzichtslijst, de volumeregeling of het omschakelen de ontvangst modus. Deze uiterst handige control APP is gratis beschikbaar voor alle mobiele apparaten zoals smartphone en tablets van zowel Apple (iOS) als Android. Op de TechniPads is de MyDigitRadio APP vooraf geïnstalleerd.

 

Audiostreaming

Via audiostreaming hebt u te allen tijde probleemloos toegang tot vrijgegeven UPnP-media, bijvoorbeeld op een netwerkschijf of een apparaat dat als UPnP-server fungeert zoals een TechniSat MultyVision of een pc. Zo luistert u rechtstreeks op uw apparaat naar uw lievelingsmuziek via uw thuisnetwerk.

 

Klok

Naast kanaal- en andere programma-informatie kunt u de geïntegreerde display ook de tijd laten aangeven. De tijd wordt automatisch op elektronische wijze via de ontvangen programma's doorgegeven, zodat deze automatisch juist staat ingesteld.

 

Wekker / sleeptimer

Dit apparaat beschikt over een handige sleeptimer met talrijke instelbare schakeltijden. Zo kunt u de avond rustig beëindigen zonder dat u zich erover hoeft te bekommeren om de radio uit te zetten. Door de geïntegreerde radiowekker wordt u naar wens door uw lievelingsprogramma gewekt.

 

Wordt geleverd met:

  • Digitradio 450
  • Afstandsbediening
  • Gebruikshandleiding
  • 3 jaar garantie (na registratie Technisat)

 

Technische gegevens

EAN: 4019588049635

Stroomverbruik: in bedrijf maximaal 36W, in standby 0.83W

Audiostreaming: Ja

Ondersteunde formaten & codecs: AAC, MP3, WAV, WMA, FLAC, AAC+

Stroomvoorziening 230 v / 50 Hz

Aansluitingen: 1x audio in / aux in, 1x headset

Omgeving: Luchtvochtigheid 5-90%, Omgevingstemperatuur 5-35 °C

Prijs279
TypeTafelradio
Luidspreker typeStereo
DABJa
FMJa
InternetradioJa
BluetoothJa
Wi-FiJa
AlarmJa
SnoozeJa
Artikelnummer 16604
Merk Technisat
Collectie
Omschrijving DigitRadio 450 hout of wit
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Technisat