0--

Technisat DigitRadio 306IR

Technisat  DigitRadio 306IR
Aantal
€ 199,95 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

De Technisat Digitradio 306ir is een veelzijdig apparaat. Zo kunt u er niet alleen DAB+ en FM radio mee ontvangen maar ook radio zenders van over de hele wereld via de internet radio functie. Er staan duizenden radio zenders op u te wachten.

Naast de drie verschillende manieren van radio ontvangst is de radio ook een werkker. De radio beschikt namelijk over zowel een sleeptimer, snooze, klok als wekker functie. Sleeptimer wil zeggen dat de radio nog een bepaald aantal minuten speelt en dan uit zichzelf uitgaat. Zo kunt u bijvoorbeeld de radio 15minuten door laten spelen voor het slapen gaan. De radio beschikt over een enkele 5watt speaker. Uit deze speaker komt een goed en helder geluid.

DAB+

Radio zonder ruis van perfecte, digitale kwaliteit met uiterst krachtige ontvangst, dat is DAB+ digitale radio. Tegenover het beperkte FM-programma-aanbod, stelt DAB+ veel meer uitgezonden radiozenders in de beste digitale kwaliteit beschikbaar. Daarbij zijn nog talrijke extra regionale zenders beschikbaar die het radioaanbod met nog meer kanalen uitbreiden. Het tijdrovend zoeken en instellen van radioprogramma's behoort eveneens tot het verleden. U kiest alleen nog de naam van de door u gewenste zender, want TechniSats digitale DAB+ radio's nemen alle te ontvangen digitale radioprogramma's in een programmalijst op.

Specificaties:

  • Afmeting (LxBxD): 220 x 145 x 175 mm
  • Gewicht: 1,5kg
  • 5 watt  mono luidspreker
  • Inclusief telescoopantenne voor DAB+ en FM
Prijs199.95
TypeTafelradio
Luidspreker typeStereo
DABJa
FMJa
InternetradioJa
BluetoothNee
Wi-FiJa
SnoozeJa
AlarmJa
SleeptimerJa
KlokJa
Artikelnummer 04021703
Merk Technisat
Collectie
Omschrijving DigitRadio 306IR
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Technisat