0--

Technisat DigitRadio 300 zwart of wit

Technisat  DigitRadio 300 zwart of wit
Kleur:
Zilver
Aantal
€ 129,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Met de DigitRadio 300 biedt TechniSat een comfortabele ontvanger voor digitale DAB+ en FM radio. Met zijn elegante design, fantastische geluidskwaliteit, het LCD-display met vier verlichte regels om namen van zenders en uitgebreide extra informatie weer te geven, biedt de DigitRadio 300 alles wat belangrijk is voor de ontvangst van digitale radio (DAB+ /DR+ ). Dankzij de equalizer en een ingebouwde basreflexpoort heeft de DigitRadio 300 een fantastische geluidsweergave. Daarnaast beschikt deze digitale radio over handige functies als een sleeptimer en wekfunctie.

 

DAB+

Radio zonder ruis van perfecte, digitale kwaliteit met uiterst krachtige ontvangst, dat is DAB+ digitale radio. Tegenover het beperkte FM-programma-aanbod, stelt DAB+ veel meer uitgezonden radiozenders in de beste digitale kwaliteit beschikbaar. Daarbij zijn nog talrijke extra regionale zenders beschikbaar die het radioaanbod met nog meer kanalen uitbreiden. Het tijdrovend zoeken en instellen van radioprogramma's behoort eveneens tot het verleden. U kiest alleen nog de naam van de door u gewenste zender, want TechniSats digitale DAB+ radio's nemen alle te ontvangen digitale radioprogramma's in een programmalijst op.

 

Klok

Naast kanaal- en andere programma-informatie kunt u de geïntegreerde display ook de tijd laten aangeven. De tijd wordt automatisch op elektronische wijze via de ontvangen programma's doorgegeven, zodat deze automatisch juist staat ingesteld.

 

Wekker / sleeptimer

Dit apparaat beschikt over een handige sleeptimer met talrijke instelbare schakeltijden. Zo kunt u de avond rustig beëindigen zonder dat u zich erover hoeft te bekommeren om de radio uit te zetten. Door de geïntegreerde radiowekker wordt u naar wens door uw lievelingsprogramma gewekt.

 

Wordt geleverd met:

  • Digitradio 300
  • Gebruikshandleiding
  • 3 jaar garantie na registratie bij Technisat

 

Technische gegevens

EAN: 4019588049543

Stroomverbruik: in bedrijf maximaal 10W, in standby 0.96W

Stroomvoorziening 230 v / 50 Hz 

Aansluitingen: 1 x audio uitgang analoog, 1 x audio in / aux in, 1x headset

Omgeving: Luchtvochtigheid 5-90%, Omgevingstemperatuur 5-35 °C

Prijs129,00
TypeTafelradio
FMJa
InternetradioNee
BluetoothNee
Wi-FiNee
AlarmJa
SnoozeJa
Artikelnummer 16602
Merk Technisat
Collectie
Omschrijving DigitRadio 300 zwart of wit
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Technisat