0--

Technisat Digitradio 225

Technisat  Digitradio 225
Aantal
€ 229,95 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

De Technisat Digitradio 225 is een echt alleskunner. Het apparaat kan overweg met zowel DAB+ als FM. Met de bluetooth functie speelt u ook eenvoudig uw eigen muziek af via uw smartphone of tablet. Dankzij de goede accu kan de radio wel 24 uur achter elkaar afspelen voordat deze moet worden opgeladen, wat gebeurt door de radio aan te sluiten op netstroom. Naast het afspelen van muziek kan de Digitradio 225 ook fungeren als wekker. Dankzij de alarm, sleeptimer en snooze functie.

 

DAB+

Radio zonder ruis van perfecte, digitale kwaliteit met uiterst krachtige ontvangst, dat is DAB+ digitale radio. Tegenover het beperkte FM-programma-aanbod, stelt DAB+ veel meer uitgezonden radiozenders in de beste digitale kwaliteit beschikbaar. Daarbij zijn nog talrijke extra regionale zenders beschikbaar die het radioaanbod met nog meer kanalen uitbreiden. Het tijdrovend zoeken en instellen van radioprogramma's behoort eveneens tot het verleden. U kiest alleen nog de naam van de door u gewenste zender, want TechniSats digitale DAB+ radio's nemen alle te ontvangen digitale radioprogramma's in een programmalijst op.

 

Klok

Naast kanaal- en andere programma-informatie kunt u de geïntegreerde display ook de tijd laten aangeven. De tijd wordt automatisch op elektronische wijze via de ontvangen programma's doorgegeven, zodat deze automatisch juist staat ingesteld.

 

Wordt geleverd met:

  • Digitradio 225
  • Voedingsadapter
  • Gebruikshandleiding
  • 3 jaar garantie na registratie Technisat

 

Technische gegevens

EAN: 4019588600010

Audiostreaming: Ja

Stroomvoorziening 230 v / 50 Hz 

Aansluitingen: 1x headset, 1x AUX

Omgeving: Luchtvochtigheid 5-90%, Omgevingstemperatuur 5-35 °C

 


 

Prijs229,95
Typedraagbare radio
Luidspreker typeStereo
DABJa
FMJa
InternetradioNee
BluetoothJa
Wi-FiNee
AlarmJa
SnoozeJa
Artikelnummer 31121602
Merk Technisat
Collectie
Omschrijving Digitradio 225
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Technisat