0--

Technisat DigitRadio 120IR

Technisat  DigitRadio 120IR
Aantal
€ 189,95 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

De Technisat DigitRadio 120IR is een super multifunctionele set-topbox radio. Dit betekent dat dit een radio is waarmee u uw huidige stereoset uitbereid met DAB+, FM en internet radio. Daarnaast kunt u ook gemakkelijk uw eigen muziek luisteren door uw smartphone of tablet te verbinden via bluetooth. Dit betekent tevens dat u via bluetooth meerdere speakers kan verbinden en daardoor een multiroom netwerk kan creëren. De radio beschikt ook over een optische uitgang waardoor u de audio van de 210IR in hoge kwaliteit door kan sturen naar uw stereoset. Het LCD kleurenscherm voorziet u van alle informatie die u nodig heeft tijden shet muziek luisteren zoals bijvoorbeeld de zendernaam, het nummer dat gedraaid wordt of de tijd.

Let op: Deze radio heeft geen eigen luidsprekers! Het is dus echt bedoeld om aan te sluiten op een stereoset of luidspreker setje!

DAB+

Radio zonder ruis van perfecte, digitale kwaliteit met uiterst krachtige ontvangst, dat is DAB+ digitale radio. Tegenover het beperkte FM-programma-aanbod, stelt DAB+ veel meer uitgezonden radiozenders in de beste digitale kwaliteit beschikbaar. Daarbij zijn nog talrijke extra regionale zenders beschikbaar die het radioaanbod met nog meer kanalen uitbreiden. Het tijdrovend zoeken en instellen van radioprogramma's behoort eveneens tot het verleden. U kiest alleen nog de naam van de door u gewenste zender, want TechniSats digitale DAB+ radio's nemen alle te ontvangen digitale radioprogramma's in een programmalijst op.

Wordt geleverd met:

  • DigitRadio 120 IR,
  • DAB+/FM draadantenne
  • Voeding
  • Afstandsbediening,
  • Gebruikshandleiding
InternetradioJa
BluetoothJa
Wi-FiJa
AlarmJa
SnoozeJa
Artikelnummer 01041704
Merk Technisat
Collectie
Omschrijving DigitRadio 120IR
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Technisat