0--

Technisat DigitRadio 100 zwart

Technisat  DigitRadio 100 zwart
Aantal
€ 90,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

De DigitRadio 100 van TechniSat stelt u in staat om een bestaande HIFI-combinatie of een AV-receiver uit te breiden voor de ontvangst van DAB + / digitale radio en FM. Met een dot-matrix LCD-display voor de weergave van tijd, datum of zendernaam, inclusief een afstandsbediening, een favorieten geheugen met twaalf opslagplaatsen voor zowel DAB + als FM radiostations, evenals een aansluiting voor externe antennes is de DigitRadio 100 een ware aanvulling op uw HiFi-combinatie. Men kan dus zeer comfortabel DAB + / DR+ en dus digitale radio ontvangen. Middels bluetooth audio streaming is de DigitRadio 100 zelfs in staat om draadloos audio-streams te ontvangen van mobiele apparaten zoals smartphones, tablets en laptops. Ook andere muziek en audioboeken kunnen gemakkelijk draadloos worden afgespeeld door dit muziekstation.
 

DAB+

Radio zonder ruis van perfecte, digitale kwaliteit met uiterst krachtige ontvangst, dat is DAB+ digitale radio. Tegenover het beperkte FM-programma-aanbod, stelt DAB+ veel meer uitgezonden radiozenders in de beste digitale kwaliteit beschikbaar. Daarbij zijn nog talrijke extra regionale zenders beschikbaar die het radio aanbod met nog meer kanalen uitbreiden. Het tijdrovend zoeken en instellen van radioprogramma's behoort eveneens tot het verleden. U kiest alleen nog de naam van de door u gewenste zender, want TechniSats digitale DAB+ radio's nemen alle te ontvangen digitale radioprogramma's in een programmalijst op.

 

Klok

Naast kanaal- en andere programma-informatie kunt u de geïntegreerde display ook de tijd laten aangeven. De tijd wordt automatisch op elektronische wijze via de ontvangen programma's doorgegeven, zodat deze automatisch juist staat ingesteld.

 

Wekker / sleeptimer

Dit apparaat beschikt over een handige sleeptimer met talrijke instelbare schakeltijden. Zo kunt u de avond rustig beëindigen zonder dat u zich erover hoeft te bekommeren om de radio uit te zetten. Door de geïntegreerde radiowekker wordt u naar wens door uw lievelingsprogramma gewekt.

 

Wordt geleverd met:

  • Digitradio 100
  • Audiokabel
  • Afstandsbediening
  • Voedingsadapter
  • Gebruikshandleiding
  • 3 jaar garantie na registratie bij Technisat

 

Technische gegevens

Productinformatie EAN 4019588049574

Stroomverbruik: in bedrijf maximaal 3W, in standby 0,44W

Aansluitingen: 1x Audio - uitgang analoog (3,5mm jack), 1 x aansluiting externe antenne

Stroomvoorziening: Netspanning 230V, 50 HZ / DC 6V, 500 mA voedingsadapter

Omgeving: Luchtvochtigheid 5-90%, Omgevingstemperatuur 5-35 °C

 
Prijs90
TypeStereo uitbereiding
Luidspreker type-
DABJa
FMJa
InternetradioNee
BluetoothJa
Wi-FiNee
AlarmJa
SnoozeJa
Artikelnummer 16599
Merk Technisat
Collectie
Omschrijving DigitRadio 100 zwart
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Technisat