Campings & Parken

Op uw camping of park wilt u graag dat uw gasten tevreden zijn met de televisie, internet en radioverbinding. Arob Antennebouw kan u daarmee helpen. Wij leveren productoplossingen op maat, helpen met de montage, verbeteren uw bestaande systemen en reparen ook indien nodig. 

 

Televisie en Radio

Voor uw gasten is het belangrijk dat ze zorgeloos televisie kunnen kijken en naar de radio kunnen luisteren, waar ze ook zijn. Voor u is het belangrijk dat de verbinding betaalbaar en betrouwbaar is. Arob Antennebouw helpt u graag met een oplossing op maat. Voor een afspraak kan u altijd contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

 

Internet

Om te zorgen voor een goede en snelle internetverbinding bied Arob Antennebouw verschillende oplossingen, variërend van een glasvezelnetwerk tot een koper- of straalverbinding. Ook kan Arob Antennebouw zorgen dat u het maximale haalt uit uw huidige internetverbinding zodat uw gasten betere Wi-Fi hebben over de gehele camping of het gehele park. Voor een afspraak kan u altijd contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

 

Kabelkrant

Een kabelkrant is een eigen televisiezender waarop u binnen uw camping of park informatie kan aanbieden. Dit is bijvoorbeeld interessant om leuke activiteiten in de buurt te laten zie, of het lokale weer voor de komende dagen. Arob Antennebouw kan voor u zo een kabelkrant opzetten. Voor een afspraak kan u altijd contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.