Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Onze winkel is 53 uur per week voor u geopend

Bestaand schotelsysteem aanpassen voor JOyne of Canal Digitaal

 

Wij kunnen heel veel bestaande schotelsystemen voor satellietontvangst ombouwen en geschikt maken voor de Nederlandse televisie en radio zenders via Joyne of Canal Digitaal. Dit is vaak nodig bij campers en caravans die geimporteerd of geleverd worden vanuit landen zoals Duitsland, Frankrijk, Belgie, Italie, Engeland en andere landen. Deze zijn dan geschikt voor de televisiezenders uit het land van herkomst en hebben aanpassing nodig voor ontvangst van de Nederlandse zenders. Dit kunnen wij voor u oplossen en netjes in orde maken!

Selecteer aan de linkerzijde van deze pagina uw merk voor meer informatie over uw systeem.


Joyne
 

Voor recreatie kiezen de meeste mensen voor Joyne. Dit vanwege het grotere bereik met een kleinere schotel en de voordelige flexibele abonnementen die per maand aan en uit te schakelen zijn.


Canal Digitaal


Canal Digitaal is ook geschikt voor recreatie. Wel dient u er rekening mee te houden dat uw voor Zuid Spanje en Portugal een groter formaat schotel nodig heeft (vanaf 85 cm).


Heeft u onze hulp nodig bij de ombouw van uw systeem naar Canal Digitaal of Joyne ? We helpen u graag aan de telefoon (0516-541129), per e-mail (info@arob.nl) of op afspraak bij onze winkel.