1. Camper, Caravan, Vrachtwagen & Boot
  2. Airco's en dakvensters

Compacte oplossing voor dak- of zijwandventilatie en vocht controle in kleine ruimtes van de caravan of camper, hierbij moet gedacht worden aan de badkamers en douches.

Airxcel Maxxdome LED Black 03810B

Airxcel  Maxxdome LED Black 03810B
159,95

Direct bestellen
1 - 3 levertijd


Oplossing voor dak- of zijwandventilatie
Voorzien van led verlichting
Voor badkamers en douches
Voor een dak dikte van 26-150 mm


Omschrijving

Compacte oplossing voor dak- of zijwandventilatie en vocht controle in kleine ruimtes van de caravan of camper, hierbij moet gedacht worden aan de badkamers en douches.

 

Ontwerp

De Maxxfan Dome black is ontworpen voor ventilatietoepassingen op daken of zijwanden en heeft een 15 cm gat nodig als uitlaat voor de ventilator.

 

Led verlichting

Dit model is voorzien van led verlichting, waarmee je zowel ventilatie als verlichting toevoegt in de badkamer of douche in de camper of caravan.

 

Bediening

Het systeem is voorzien van een liftdeksel die manueel bediend wordt, deze laat zich met een handige drukknop eenvoudig bedienen en afsluiten.

 

Reinigen

Door de gebruikte verwijderbare schermen wordt het schoonmaken een fluitje van een cent.

 

Dak dikte

De Airxcel Maxxfan Dome black kan standaard gebruikt worden met een dak dikte van 26 mm, mocht dit niet voldoende zijn dan is er een mogelijkheid tot het plaatsen van opvulstukken waarmee het mogelijk is om tot een dak dikte te gaan van 150 mm.

 

Ventilatiekap

Het product wordt verpakt met een bijpassende ventilatorkap die te gebruiken is bij zijwand montage. Bij de zijwand montage werkt de ventilatorkap dan als regenscherm en beschermt hiermee het interieur tegen weer en eventueel puin. Bovendien biedt de ventilatorkap bescherming tegen onbedoeld contact met de ventilatorbladen.

 

Specificaties

  • Gewicht: 1,5 Kg
  • Afmetingen diameter en hoogte: 220 mm x 75 mm
  • Systeem werkt op 12V
  • Te gebruiken met een dak dikte van 26-150 mm (opvulstukken benodigd vanaf 26 mm)

 

Wij leveren de systemen van Airxcel, Telair en Teleco rechtstreeks vanuit het magazijn van onze leverancier en hebben bij onze winkel in Siegerswoude geen voorraad van onderstaande producten.

Eigenschappen

Artikelnummer 752055009629
Merk Airxcel
Omschrijving Maxxdome LED Black 03810B

Downloads

OmschrijvingBestandstypeDownload