Vraag Joyne aan
 

Satelliet TV voor Onderweg. Voordelig. Flexibel. Eenvoudig.


We vertellen u graag meer over de kosten van Joyne satelliet TV voor onderweg, wat Joyne u heeft te bieden (zenderaanbod: ook veel Free to Air!) en hoe u eenvoudig over kan gaan op deze tv aanbieder.


Voordelig:

Een mooie complete set om te starten en lage maandelijkse kosten.


Een voordelige complete set: Alles voor 229 euro

Wanneer u overgaat naar een nieuwe provider wilt u niet teveel uitgeven aan apparatuur. Ook wilt u zeker weten dat de apparatuur die u aanschaft zonder problemen werkt. Daarom hebben wij speciaal voor u een voordelige set samengesteld die erg geschikt is om Joyne te ontvangen. Wanneer u klikt op de afbeelding wordt u naar het product geleidt. Heeft u al apparatuur, bijvoorbeeld omdat u eerder abonnee bent geweest van een andere provider? Op deze pagina kunt u zien of uw satellietontvanger of televisie met ingebouwde satellietontvanger geschikt voor Joyne is. Neem voor de zekerheid ook even contact op voor advies.


Voordelige abonnementsprijzen: Vanaf 13 euro per maand

Lite pakket (vanaf 13 euro per maand)
Voor u is het uiteraard ook belangrijk dat u per maand niet teveel gaat betalen. Daarom is er goed nieuws: Joyne biedt al televisie vanaf 13 euro per maand. Voor veel mensen is dit pakket voldoende: U kunt hier al 30 zenders bekijken! 
Ontdek de voordelen van dit pakket.

Basis pakket (vanaf 22 euro per maand)
Is dit pakket wel interessant, maar wilt u toch iets meer? Voor 22 euro per maand bekijkt u in het basispakket alle zenders uit bovenstaand pakket + zenders als Fox Sports Eredivisie (1, 3 en 5), Nickelodeon, TLC en 24Kitchen.
Alles over dit uitgebreide pakket.

 

Dit is slechts 1 voorbeeld set, Arob Antennebouw heeft
wel 100 verschillende mogelijkheden! Kom langs in de winkel
voor een persoonlijk advies op maat!

 

Flexibel: 

Per maand bepalen wanneer u televisie ontvangt

 

U heeft onder 'Voordelig' al wat kunnen lezen over onze twee belangrijkste pakketten. Naast deze pakketten is er echter nog veel meer mogelijk.

Met Joyne satelliet televisie kunt u per maand bepalen wanneer u televisie ontvangt, dit betekent dat u bijvoorbeeld voor alleen de maanden dat u op vakantie gaat het abonnement op actief kunt zetten, en daarmee dus alleen voor die maanden betaald!
Sterker nog, de maanden hoeven niet achtereenvolgend te zijn! En u kunt zelfs op elk moment van de maand uw abonnement op actief zetten.

Voorbeeld flexibele abonnementen
Met een 3 maanden abonnement kunt u bijvoorbeeld tv kijken van:
13 april tot 13 mei,
26 juni tot 26 juli,
8 augustus tot 8 september.

U kunt de abonnementen per maand aan/uit zetten via internet. Geen internet? Wij doen het dan graag voor u.


Extra voordelen:

veel Free to Air zenders ontvangen. We helpen u graag kiezen!


Veel Engelse en Duitse zenders

Veel van de klanten die bij ons langskomen vinden het leuk om Engelse en Duitse zenders te bekijken. We kunnen het ons goed voorstellen dat ook u deze zenders wilt kunnen ontvangen. Goed nieuws! Wanneer u bij de voordelige set (te vinden in bovenstaand kopje 'Voordelig') als attribuut voor 10 euro de Maximum Duo LNB toevoegt heeft u de mogelijkheid om Free to Air zenders van de Hotbird satelliet te bekijken. Hier zitten ook een heleboel interessante Duitse en Engelse zenders tussen. Free to Air zegt het al: deze zenders zijn gratis te ontvangen, het heeft geen invloed op uw abonnementsprijs!

 
Een uitgebreid aanbod christelijke TV en Radiozenders

Waar we in het Travel Lite en het Basispakket de zender Family7 uitzenden, zijn er free to Air extra mogelijkheden. 
 

Kom naar onze winkel in Siegerswoude en krijg uitgebreid persoonlijk advies!

Er zijn talloze Free to Air zenders. Waarschijnlijk zijn er ook voor u een hoop leuke zenders, waar u misschien nog nooit van heeft gehoord. Wanneer u naar onze winkel in Siegerswoude komt nemen onze medewerkers graag de tijd om u passend advies te geven!

Foarwurk 39K
9248 SL Siegerswoude (Friesland)


Eenvoudig: 

Uw systeem gereedmaken om televisie van Joyne te bekijken.

 

Wanneer u alles in huis heeft voor Joyne kunt u de boel klaar gaan maken voor gebruik. We willen dit graag zo eenvoudig als mogelijk voor u maken. Daarom hebben we op deze pagina handleidingen staan om uw schotel in 8 stappen af te stellen. 

Extra advies, of uw systeem toch liever helemaal laten instellen door onze monteur?

Neem gerust contact op!


Echt maatwerk.


Bij Arob Antennebouw doet we aan maatwerk want elke situatie is uniek! We hebben wel 100 verschillende mogelijkheden om te combineren waarmee we de perfecte oplossing voor u kunnen vinden. Kom langs in de winkel voor een persoonlijk advies en meer informatie over alle uitbreidingen die mogelijk zijn met Joyne!

 

Vraag Joyne aan