Voor 15:00 besteld, morgen in huis Onze winkel is 53 uur per week voor u geopend

tp-link AV1000 Gigabit Powerline Starter kit

tp-link  AV1000 Gigabit Powerline Starter kit

Omschrijving

Wat doet dit product?

Met de TL-PA7010KIT maakt u van uw bestaande elektrische leidingen een razendsnel netwerk, zonder kabels te leggen of te boren. Geen configuratie nodig - steek de adapter eenvoudig in een stopcontact en u creëert in een mum van tijd een netwerk infrastructuur. Dankzij het geïntegreerde stopcontact gaat er geen stopcontact verloren. Met een snelheid tot 1000 Mbps over een afstand tot 300 meter via het leidingennet in huis is de TL-PA4010PKIT een uitstekende keus als u eenvoudig een multimedia entertainment netwerk wilt creëren. 

Tot 1000 Mbps, 300 meter

Dankzij de geavanceerde HomePlug AV technologie biedt de TL-PA7010KIT de gebruiker stabiele, snelle datatransmissie tot 1000 Mbps over een leidingenlengte in huis tot 300 meter. De TL-PA7010KIT is een uitstekende complete thuisoplossing, waarop alle netwerkcompatibele apparaten kunnen worden aangesloten - van computers en game consoles tot en met kastjes voor IPTV, printers en NAS harddisks.

Extra stopcontact voor andere apparaten

Dankzij het geïntegreerde stopcontact maakt de TL-PA4010PKIT het u bijzonder gemakkelijk. Via het geïntegreerde stopcontact kunnen andere apparaten of bijvoorbeeld een stekkerblok op de adapter worden aangesloten, zoals op een normaal stopcontact. Hierdoor gaat er geen stopcontact verloren wanneer de TL-PA7010KIT aangesloten is.

Verbindtoets voor eenvoudige netwerkbeveiliging

Door simpelweg de verbindknop op de adapters in te drukken, kunnen gebruikers binnen enkele minuten probleemloos een Powerline netwerk opzetten, compleet met 128-bits AES versleuteling voor netwerk- en databeveiliging. 

Zo eenvoudig is het! 

1. Steek de adapter in een stopcontact. 

2. Sluit het apparaat via de netwerkkabel op de adapter aan.

3. Druk de verbindtoets in - en klaar bent u!

Netspanningfilter voor betere prestaties

Met zijn geïntegreerde netspanningfilter kan de TL-PA7010KIT de communicatie via het leidingennet optimaliseren, door storingen veroorzaakt door andere elektronische apparaten te onderdrukken. Dit betekent dat er voor gebruikers geen plotselinge snelheidsdaling optreedt wanneer er een apparaat dat veel stroom verbruikt op het stopcontact wordt aangesloten.

Tot 85% lager stroomverbruik

De TL-PA7010KIT is een Powerline adapter van een nieuwe generatie. Door zijn praktische ontwerp en milieuvriendelijke spaarstand schakelt hij automatisch van de normale "werkstand" naar de "energiespaarstand", waarin hij tot 85% minder stroom verbruikt. 

Eigenschappen

Artikelnummer 2019111107
Merk tp-link
Omschrijving AV1000 Gigabit Powerline Starter kit

Downloads

OmschrijvingBestandstypeDownload