Boot

Satelliet TV 
Voor de ontvangst van televisie op een boot is satelliet tv zeer geschikt. Dit kan in geheel Europa en daarbuiten met ontvangst van alle Nederlandse zenders. Kijk voor meer informatie en het gehele assortiment bij satelliet tv in het menu aan de linkerzijde.


Digitenne TV 
De ontvangst van televisie via digitenne is alleen mogelijk indien u met uw boot in Nederland bent. Buiten Nederland kunt u geen Nederlandse zenders ontvangen. Kijk voor meer informatie en het gehele assortiment bij digitenne tv in het menu aan de linkerzijde. 


Televisies 
Voor in uw boot hebben wij verschillende soorten televisies leverbaar, van klein tot groot en eventueel met ingebouwde satellietontvanger zodat een losse ontvanger niet meer nodig is. Kijk voor meer informatie en het gehele assortiment televisies in het menu aan de linkerzijde. 


Internet 
Binnen in een boot is de internetverbinding vaak slecht. Wij hebben hiervoor verschillende oplossingen. Een betere antenne of zelfs een vaste wifi oplossing. Kijk voor de mogelijkheden in het menu aan de linkerzijde. 


GSM / GPS antenne
Voor beter gsm en gsp signaal in uw boot leveren wij verschillende antenne's. Kijk voor het gehele assortiment bij GSM / GPS antenne in het menu aan de linkerzijde. 


Zonnepanelen
Om de energiekosten van uw boot te verlagen leveren wij verschillende soorten zonnepanelen. Kijk voor meer informatie en het gehele assortiment bij Zonnepanelen in het menu aan de linkerzijde. 

27 MC
Voor 27 MC ben tu bij ons aan het goede adres. Met de term 27 MC ofwel 27 megacycles per seconde wordt meestal de CB-golflengte bedoeld. Kijk voor meer informatie en het gehele assortiment bij 27 MC in het menu aan de linkerzijde.