Voor 15:00 besteld, morgen in huis Onze winkel is 53 uur per week voor u geopend

Sabvision Topklasse opname set

Sabvision  Topklasse opname set
835,00
866,00
€ 31,00 korting

Direct bestellen
Voor 15:00 besteld, morgen in huis

Topklasse IP Dome beveiligingscamera's
1080P Full HD en 30 meter nachtzicht
2TB (2000GB) harde schijf
Geen stekker voor camera's nodig: Voeding én gegevens door ethernetkabel


Omschrijving

Met deze set bespaard u € 31,- op apparatuurkosten!

Topklasse SABVISION 2300 Exir Turret IP Camera (P203)

De SAB Vision 2300 Exir Turret IP Camera is een absolute topklasse camera. Met zijn Full HD 1080p video resolutie laat hij vlijmscherpe beelden zien. Daarnaast maakt de camera gebruik van een 4 Megapixel resolutie en neemt hij kleurenbeeld op.


Live beeld bekijken  
De beelden van deze camera kunnen eenvoudig live bekeken worden op uw computer, smartphone of tablet (zie foto 2). De beelden kunnen zowel thuis als onderweg bekeken worden, hiervoor is alleen een internetverbinding nodig. 


Beeld terugkijken
De beelden van deze camera kunnen eenvoudig live teruggekeken worden op uw computer, smartphone of tablet mits er een NVR (network video recorder) met harde schijf is aangesloten of een NAS (netwerk schijf) die geschikt is voor IP camera's. 


Bewegingsdetectie 
Indien er beweging gedetecteerd wordt dan kan de camera een e-mail verzenden naar de gebruiker of indien er een opslagapparaat is aangesloten (NVR of NAS) een opname starten. 


Zones instellen 
Het is mogelijk zones in te stellen waarop detectie en eventueel opname plaatsvindt. Ook is het mogelijk om zones te blurren die niet van toepassing zijn voor de gebruiker.
 

Nachtzicht 
Deze camera beschikt over een speciale IR (infrarood) led naast de lens en heeft hierdoor een beter nachtzicht dan camera's met de IR leds rondom de lens. Deze techniek heet EXIR IR en zorgt voor een tot 40% hogere lichtopbrengst dan traditionele camera's waardoor alles 's nachts veel beter zichtbaar is. Ook schijnen de IR leds vierkant waardoor het volledige vierkante beeld belicht is in plaats van alleen een ronde bundel. 


Lens 
De kijkhoek van de lens is 106 graden, hierdoor is deze ook ideaal om in een hoek van een ruimte te plaatsen, alles is dan goed te zien in een hoek van maximaal 106 graden. 


Beeldsensor
De beeldsensor is een zeer belangrijk onderdeel van een camera, des te lager de waarde des te beter de camera opereert met weinig licht. De gevoeligheid van deze lens is 0.028 lux wat zeer laag is en resulteert in een veel beter licht tijdens donkere uren. 


Montage van de camera
Dankzij zijn ronde vorm kan de camera mooi worden weggewerkt en valt deze minder op dan een traditionele camera. De camera kan zowel buiten als binnen gebruikt worden. Daarnaast is de camera 360 graden handmatig draaibaar en kan hij 75 graden kantelen.

Indien u de camera onder een dakgoot wilt plaatsen adviseren we de SabVision JB 2300 mount mee te bestellen, hierin kunnen de kabels perfect weggewerkt worden. 

Indien u de camera op een muur wilt plaatsen adviseren we de SabVision DS 2300 muurbeugel (zie foto 3) mee te bestellen, anders heeft de camera snel last van regendruppels. 


Aansluiten van de camera
Een ip camera heeft voedingsspanning nodig en een netwerkaansluiting om te kunnen functioneren. 
Dit kan door het aansluiten van twee kabels (zowel een voedingskabel als netwerkkabel (utp) maar heeft als nadeel dat er dan een stopcontact in de buurt moet zijn. Het is echter veel eenvoudiger om alleen een netwerkkabel naar de camera('s) aan te sluiten waar de voedingsspanning ook meteen doorheen gaat (POE).  Deze apparatuur is door ons leverbaar zoals een POE injector (voor één camera), POE switch (voor meerdere camera's) of NVR met POE (voor meerdere camera's).


Plus- en Minpunten 

Lens met brede kijkhoek van 108 graden, ideaal voor in een hoek van een ruimte
+ Zeer scherp beeld, Full HD 1080p 4 MP resolutie
Exir IR nachtzicht: geeft ook 's nachts een zeer goed beeld
+ IP 67 bescherming, geschikt voor buitengebruik
+ Werkt plug en play met een SabVision NVR recorder

-  Geen mogelijkheid voor opslag intern met sd kaart, indien u wilt terugkijken is er een NVR of NAS     nodig
-  Geen vandalisme bestendige kap over de camera


Specificaties

4 Megapixel hoge resolutie
Full HD 1080p Video resolutie
Dual Video Streams
2,8 mm vaste lens = 106 graden kijkhoek
120 db WDR
3D digitale geluidsreductie
Smart eigenschappen
PoE (802.3af)
Ondersteunt H.264 + 
High Prestatie EXIR LED
IR bereik 30 meter
IP67 bescherming
EAN 8717973391074

 

Hikvision DS-7604NI-K1/4P (NVR)

Deze Hikvision is voorzien van 4 PoE inputs. Elke PoE uitgang kan over maximaal 250m zijn signaal en voeding sturen! U gebruikt hiervoor simpelweg CAT6 kabels. 

Nog nooit was IP-CCTV zo eenvoudig, de camera's worden direct op de NVR aangesloten zonder tussenkomst van extra netwerk apparatuur. De NVR voorziet de camera's automatisch van de juiste IP adressen. Hiermee is de installatie en configuratie vergelijkbaar met een analoge DVR. U heeft slechts een netwerk aansluiting richting uw router in te stellen en de NVR is klaar voor gebruik. 

• Third-party network cameras worden ondersteund
• Tot 8 Megapixels opname
• Video-uitgangen: VGA, 4K HMDI 
• Ondersteund verschillende VCA detecties & zoekmethodes
• Ondersteund H.265/H.264/MPEG4 video formats
• USB muis
• Web support voor Internet Explorer, Safari, Firefox 
• Gratis apps voor iPhone, Android (iVMS-4500) 
• Gratis VMS software voor PC en Mac (iVMS-4200) 

Eigenschappen

Complete setJa
Infrarood (IR) nachtzichtJa
Opnamemogelijkheid Met NVR recorder
Artikelnummer 16041801
Merk Sabvision
Omschrijving Topklasse opname set

Downloads

OmschrijvingBestandstypeDownload