0--

Travel Vision TVA 80cm

Travel Vision  TVA 80cm
Montage kit:
      (+€ 17,95)
Aantal
€ 1.995,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

De Travel Vision TVA is bij ons in twee versies te bestellen: namelijk de 65 en de 80 cm. Hiervan is alleen de 80cm uitgerust met een skew (automatisch bijdraaien van de LNB). Dit is ideaal voor Zuid Spanje en Portugal op optimaal signaal te krijgen. Voor meer informatie over de 65cm versie klikt u hier.

Deze automatische schotel heeft een zeer stabiel en robuust ontwerp en zijn daardoor geschikt om ongestoord televisie mee te kijken. Doordat er gebruik is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen bieden deze schotels een jarenlange onderhoudsvrije en storingsvrije werking. De systemen zijn voorzien van de nieuwste DVB-S2 satelliet herkenning technology en daardoor perfect geschikt voor het ontvangst van tv in HD kwaliteit. Tevens zijn deze schotels voorzien van een lage opbouw hoogte en een gering gewicht en zijn hierdoor zeer geschikt voor montage of camper, caravan, vrachtwagen of boot.

Met slechts één druk op de knop richt de Travel Vision TVA zichzelf volledig automatisch uit op de satelliet naar keuze. Er zijn 6 satelliet posities voorgeprogrammeerd waaronder de Astra 1 en 3.

Elke (HD) ontvanger en televisie met ingebouwde satellietontvanger kan worden aangesloten op de control unit van de Travel Vision TVA. De control unit kan door onze monteur volledig worden weggewerkt en u bedient het systeem middels een overzichtelijk bedieningspaneel.

Deze 80cm versie van de Travel Vision TVA is voorzien van een automatische skew. Dit betekent dat wanneer nodig de LNB (kop op de schotel) automatisch wordt gedraaid. Dit is bijvoorbeeld nodig in Zuid-Spanje en Portugal.

Nederlands fabrikaat

 

  • Wij verkopen al sinds 1990 Travel Vision producten (Werd eerst in Hank gemaakt, nu in Werkendam) en  we kunnen met een gerust hart zeggen het degelijk is en dat er goed over na is gedacht
  • Hoog rendement ook bij slecht weer en veel regen.
  • Echt heel eenvoudig aan te sluiten en te bedienen.
  • Wij zijn Travel Vision service punt ook voor de hele oude modellen vanaf 1990

Televisie met ingebouwde satellietontvanger

Een televisie waar de satellietontvanger is ingebouwd is ideaal in combinatie met de schotel. Het voordeel van zo´n televisie is dat u geen losse ontvanger meer nodig heeft. Dit betekent tevens dat u maar een enkele afstandsbedieing heeft in plaats van twee. Daarnaast heeft u minder kabels nodig. De televisie heeft slecchts twee aansluitingen nodig: Coaxkabel vanaf de schotel en een stroomsnoer. Kijk voor onze volledige assortiment televisie met ingebouwde satellietontvanger hier.

Montage

Onze monteurs hebben ruime ervaring in het monteren en repareren van (automatische) schotels, antennes, televisies, digitale ontvangers en internet  voor caravans, campers, boten en vrachtwagen, klik voor meer informatie hier. Waneer u deze schotel bij ons laat opbouwen krijgt u van ons twee overnachtingen cadeau bij een camping bij ons in de buurt. Onze voorkeur gaat uit naar een overnachting op de dag voor de plaatsing en een overnachting op de dag zelf. Dit zodat de kit goed kan drogen voordat u op weg gaat en u zelf nog even de schotel kunt uitproberen. Indien u vragen heeft kunt u zo nog even bij ons langs rijden.  

Grootte schotel80 cm
Automatische skewJa
Type LNBSingle
Hoogte ingeklapt21 cm
Incl. ontvangerNee
Gewicht14 kg
PlaatsingOpbouw
Artikelnummer 01031601
Merk Travel Vision
Collectie
Omschrijving TVA 80cm
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Travel Vision