0--

Travel Vision R6 80cm

Travel Vision  R6 80cm
Opbergtas:
      (+€ 39,95)
Aantal
€ 1.399,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
1 tot 3 werkdagen

Travel Vision R6: een unieke schotelantenne op statief

De Travel Vision R6 combineert de voordelen van een volautomatisch systeem met die van een mobiel systeem. U hoeft nooit meer te tobben met het handmatig uitrichten, want met slechts één druk op de knop vindt de R6 geheel automatisch de door u gewenste satelliet. Opbouw op het dak van uw caravan  of camper is niet nodig, u kunt de R6 eenvoudig overal opstellen.

De R6 biedt u optimale vrijheid, u kunt uw caravan of camper heerlijk in de schaduw onder de bomen plaatsen, het systeem opstellen waar u maar wilt en genieten van uw favoriete televisie programma's.

De Travel Vision R6 is in een handomdraai op te stellen en aan te sluiten met slechts één kabel naar uw receiver.  Het systeem is zeer eenvoudig te bedienen en is voorzien van GPS waardoor de satelliet zeer snel wordt gevonden waar u zich ook bevindt. 

Gepatenteerde anti-diefstal bedieningsmodule

De R6 is voorzien van een unieke anti-diefstal bedieningsmodule. Nadat het systeem is uitgericht op de satelliet kunt u de bedieningsmodule eenvoudig uit het systeem nemen en veilig binnen opbergen terwijl u ononderbroken televisie kunt blijven kijken.

Zonder de bedieningsmodule, waarin de aandrijving en de elektronica van het systeem huist,  kan de schotel niet bedient worden en daarom kunt u de R6 met een gerust hart buiten laten staan. Door toepassing van zeer hoogwaardige kunsstof materialen voor de buitenzijde van het systeem is de Travel Vision R6 bestand tegen alle weersomstandigheden.

  • Nederlands fabrikaat
  • 80 cm versie, deze wordt geleverd met single lnb.
  • Wij verkopen als sinds 1996  travel vision en kunnen met een gerust hart zeggen, degelijk en goed over nagedacht.
  • Hoog  rendement ook bij slecht weer en veel regen.
  • Gemakkelijk overal neer te zetten op het statief.
  • Heel eenvoudig aan te sluiten en te bedienen.
Tip: Bestel de R6 opbergtas mee voor slechts € 39,95 in plaats van € 59,95 normale prijs
 

Televisie met ingebouwde satellietontvanger

Een televisie waar de satellietontvanger is ingebouwd is ideaal in combinatie met de schotel. Het voordeel van zo´n televisie is dat u geen losse ontvanger meer nodig heeft. Dit betekent tevens dat u maar een enkele afstandsbedieing heeft in plaats van twee. Daarnaast heeft u minder kabels nodig. De televisie heeft slecchts twee aansluitingen nodig: Coaxkabel vanaf de schotel en een stroomsnoer. Kijk voor onze volledige assortiment televisie met ingebouwde satellietontvanger hier.

Grootte schotel80 cm
Automatische skewNee
Gewicht11,5 kg
PlaatsingLos
Artikelnummer 212220154
Merk Travel Vision
Collectie
Omschrijving R6 80cm
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Travel Vision