Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Onze winkel is 53 uur per week voor u geopend

Travel Vision R6 65 cm

Travel Vision  R6 65 cm
Niet via onze webshop te bestellen, kom naar onze showroom voor meer informatie

Omschrijving

De Travel Vision R6 is niet meer leverbaar, de opvolger hiervan is de R7: /automatische-schotel-camper-caravan/travel-vision-r7-65-cm-single-of-duo/


Travel Vision R6: een unieke schotelantenne op statief

De Travel Vision R6 combineert de voordelen van een volautomatisch systeem met die van een mobiel systeem. U hoeft nooit meer te tobben met het handmatig uitrichten, want met slechts één druk op de knop vindt de R6 geheel automatisch de door u gewenste satelliet.  Opbouw op het dak van uw caravan  of camper is niet nodig, u kunt de R6 eenvoudig overal opstellen.

De R6 biedt u optimale vrijheid, u kunt uw caravan of camper heerlijk in de schaduw onder de bomen plaatsen, het systeem opstellen waar u maar wilt en genieten van uw favoriete televisie programma's.

De Travel Vision R6 is in een handomdraai op te stellen en aan te sluiten met slechts één kabel naar uw receiver.  Het systeem is zeer eenvoudig te bedienen en is voorzien van GPS waardoor de satelliet zeer snel wordt gevonden waar u zich ook bevindt. De R6 is standaard voorzien van een enkele LNB. Zo kunt u naar eigen keuze de schotel uitrichten op elke satelliet die op uw positie beschikbaar is. Pak bijvoorbeeld de Astra 2 (indien mogelijk) voor de Engelse zenders , Eutelsat 9 voor Joyne ( de nieuwe voordelige satelliet tv aanbieder ) of de Astra 3 voor de Nederlandse zenders via Canal digitaal. Wilt u graag Astra 1 (Duitse zenders) en Astra 3 (Nederlandse zenders) dan is de duo versie de oplossing voor u. U kunt dan die twee satellieten tegelijk ontvangen zonder dat u tussendoor de schotel opnieuw moeten laten uitrichten.

R6 DUO: Een unieke oplossing voor de Nederlandse en Belgische markt

Als enige mobiele volautomatische schotel is de Travel Vision R6 voor de Nederlandse en Belgische markt verkrijgbaar in Duo uitvoering, voorzien van een dubbele LNB.
Hiermee kunt u gelijktijdig de Astra 1 en Astra 3 satelliet ontvangen en zodoende het gehele Nederlandstalige zenderpakket, inclusief regionale omroepen en HD zenders, gelijktijdig ontvangen zonder de schotel tussentijds opnieuw uit te hoeven richten. De R6 Duo is uitgerust met een 65 cm schotelblad voor een optimale ontvangst, ook tijdens slechte weersomstandigheden.

Gepatenteerde anti-diefstal bedieningsmodule

De R6 is voorzien van een unieke anti-diefstal bedieningsmodule. Nadat het systeem is uitgericht op de satelliet kunt u de bedieningsmodule eenvoudig uit het systeem nemen en veilig binnen opbergen terwijl u ononderbroken televisie kunt blijven kijken.

Zonder de bedieningsmodule, waarin de aandrijving en de elektronica van het systeem huist,  kan de schotel niet bedient worden en daarom kunt u de R6 met een gerust hart buiten laten staan. Door toepassing van zeer hoogwaardige kunsstof materialen voor de buitenzijde van het systeem is de Travel Vision R6 bestand tegen alle weersomstandigheden.

  • Nederlands fabrikaat
  • 65 cm versie, deze wordt geleverd met duo lnb voor ontvangst van astra 1 en 3.
  • Wij verkopen als sinds 1996  travel vision en kunnen met een gerust hart zeggen, degelijk en goed over nagedacht.
  • Hoog  rendement ook bij slecht weer en veel regen.
  • Gemakkelijk overal neer te zetten op het statief.
  • Heel eenvoudig aan te sluiten en te bedienen.
Hieronder een link naar Youtube filmpje over deze schotel antenne.
 
 
Tip: Bestel de R6 opbergtas mee voor slechts € 29,95 in plaats van € 49,95 normale prijs
 

Televisie met ingebouwde satellietontvanger

Een televisie waar de satellietontvanger is ingebouwd is ideaal in combinatie met de schotel. Het voordeel van zo´n televisie is dat u geen losse ontvanger meer nodig heeft. Dit betekent tevens dat u maar een enkele afstandsbedieing heeft in plaats van twee. Daarnaast heeft u minder kabels nodig. De televisie heeft slecchts twee aansluitingen nodig: Coaxkabel vanaf de schotel en een stroomsnoer. Kijk voor onze volledige assortiment televisie met ingebouwde satellietontvanger hier.

Eigenschappen

Grootte schotel65 cm
Automatische skewNee
Type LNBDuo
Hoogte ingeklaptn.v.t.
Incl. ontvangerNee
Gewicht8.4 kg
PlaatsingLos
Type LNBSingle
Artikelnummer 126531
Merk Travel Vision
Omschrijving R6 65 cm

Downloads

OmschrijvingBestandstypeDownload

Verwante producten