0--

Telestar Digiflat Rapid 2 Snipe twin

Telestar  Digiflat Rapid 2 Snipe twin
Voedingadapter 220v :
      (+€ 39,95)
Aantal
€ 975,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

De Telestar Snipe is een mooie volautomatische vlakschotel. Tevens is het een twin uitvoering, dit wil betekenen dat de schotel geschikt is om 2 ontvangers aan te sluiten die onafhankelijk van elkaar kunnen kijken.

Er zijn 9 satelliet posities voorgeprogrammeerd, waaronder Astra 1, 2 en 3. Daarnaast kunnen er nog eens 3 extra posities worden geprogrammeerd naar uw keuze.

De schotel is ook zeer compact, hij is slechts 45,4mm breed en 31,6mm hoog. Wanneer u de schotel inklapt is deze slechts 18.8cm hoog. Wanneer de schotel gebruikt wordt kan deze maximaal 42.2mm hoog worden.

Naast het feit dat de schotel zichzelf volledig uitricht beschikt de schotel ook over een zogenaamde autoskew. Dit wil zeggen dat de LNB van de schotel ook automatisch wordt bijgericht indien dit nodig is.

Wij adviseren deze schotel alleen te gebruiken voor een losse plaatsing, wij vinden deze systemen niet geschikt voor plaatsing op een dak van een camper of caravan.

 

Televisie met ingebouwde satellietontvanger

Een televisie waar de satellietontvanger is ingebouwd is ideaal in combinatie met de schotel. Het voordeel van zo´n televisie is dat u geen losse ontvanger meer nodig heeft. Dit betekent tevens dat u maar een enkele afstandsbedieing heeft in plaats van twee. Daarnaast heeft u minder kabels nodig. De televisie heeft slecchts twee aansluitingen nodig: Coaxkabel vanaf de schotel en een stroomsnoer. Kijk voor onze volledige assortiment televisie met ingebouwde satellietontvanger hier.

 

Grootte schotelVlak
Automatische skewJa
Type LNBSingle
Hoogte ingeklapt19 cm
Incl. ontvangerNee
Gewicht15 kg
PlaatsingOpbouw
PlaatsingLos
Artikelnummer 22041702
Merk Telestar
Collectie
Omschrijving Digiflat Rapid 2 Snipe twin
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Telestar