0--

Teleco Telesat 65 of 85 cm

Teleco  Telesat 65 of 85 cm
Formaat schotel:
      (+€ 100,00)
Montage kit:
      (+€ 17,95)
Aantal
€ 1.449,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

De Teleco Telesat is een volautomatische schotel die bedoeld is voor opbouw op bijvoorbeeld een camper of caravan. Deze Telesat is in twee versies te verkrijgen, een 65cm en een 85cm. Het enige verschil tussen deze twee is dat de 85cm een groter bereik gebied heeft. Met de 85cm variant kunt u bijvoorbeeld ook in Zuid-Spanje en Portugal Astra 3 ontvangen. Met de 65cm versie gaat dit lastig worden.

De Teleco Telesat maakt gebruik van een zeer eenvoudig wandpaneel. Het wandpaneel heeft slechts 3 toetsen zodat het uitrichten van de schotel nog gemakkelijker gaat. U selecteert de satelliet die u wilt ontvangen en de schotel richt zichzelf uit.

U kunt elke willekeurige satellietontvanger aansluiten op deze schotel. Tevens maakt de schotel gebruik van een veiligheidssysteem bij het starten, dit wil betekenen dat de schotel automatisch inklapt als het voertuig gestart wordt.

Specificaties 65cm:

  • Ingeklapt 19cm hoog
  • Gewicht: 9,8kg
  • Formaat schotel: 63,5 x 59cm

Specificaties 85cm:

  • Ingeklapt 20.2cm hoog
  • Gewicht: 11,4kg
  • Formaat schotel: 85 x 78cm

Televisie met ingebouwde satellietontvanger

Een televisie waar de satellietontvanger is ingebouwd is ideaal in combinatie met de schotel. Het voordeel van zo´n televisie is dat u geen losse ontvanger meer nodig heeft. Dit betekent tevens dat u maar een enkele afstandsbedieing heeft in plaats van twee. Daarnaast heeft u minder kabels nodig. De televisie heeft slecchts twee aansluitingen nodig: Coaxkabel vanaf de schotel en een stroomsnoer. Kijk voor onze volledige assortiment televisie met ingebouwde satellietontvanger hier.

Montage

Onze monteurs hebben ruime ervaring in het monteren en repareren van (automatische) schotels, antennes, televisies, digitale ontvangers en internet  voor caravans, campers, boten en vrachtwagen, klik voor meer informatie hier. Waneer u deze schotel bij ons laat opbouwen krijgt u van ons twee overnachtingen cadeau bij een camping bij ons in de buurt. Onze voorkeur gaat uit naar een overnachting op de dag voor de plaatsing en een overnachting op de dag zelf. Dit zodat de kit goed kan drogen voordat u op weg gaat en u zelf nog even de schotel kunt uitproberen. Indien u vragen heeft kunt u zo nog even bij ons langs rijden.    

Grootte schotel65 cm
Automatische skewNee
Type LNBSingle
Hoogte ingeklapt19 cm
Incl. ontvangerNee
Gewicht10kg
PlaatsingOpbouw
Grootte schotel85 cm
Hoogte ingeklapt21 cm
Gewicht12kg
Artikelnummer 05031601
Merk Teleco
Collectie
Omschrijving Telesat 65 of 85 cm
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Handleiding NLpdf3983,34 Kb
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Teleco