0--

Teleco Flatsat Easy Smart 65/85cm

Teleco  Flatsat Easy Smart 65/85cm
Formaat schotel:
      (+€ 50,00)
Montage kit:
      (+€ 17,95)
Aantal
€ 1.849,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

De Teleco Flatsat Easy Smart is er in twee verschillende versies, namelijk de 65 cm en de 85 cm versies. De grootte van de schotel hangt af van uw verste vakantiebestemming. Gaat u bijvoorbeeld ook naar zuid Spanje en Portugal dan heeft u wel een 85cm schotel nodig om nog goed signaal te krijgen. Gaat u niet verder dan noord Spanje dan is een 65cm goed genoeg. 

Het speciale van de Teleco Easy Smart is dat dit schotelsysteem is uitgerust met een speciaal slim bediendeel. Dit bediendeel heeft slechts twee knoppen waarmee u de schotel gemakkelijk uitricht op een satelliet naar keuze. U hoeft slechts op het On/Off knopje te drukken en een zender te selecteren op uw satellietontvanger en dan richt de schotel zich zelf automatisch uit op de desbetreffende satelliet. Als u van zender veranderd controleert het smart systeem gelijk op welke satelliet deze zender wordt uitgezonden, indien nodig richt de schotel zichzelf binnen enkele seconden opnieuw uit. Met de SAT knop kunt u eenvoudig een van de 10 voorgeprogrammeerde satellieten kiezen. 

Televisie met ingebouwde satellietontvanger

Een televisie waar de satellietontvanger is ingebouwd is ideaal in combinatie met de schotel. Het voordeel van zo´n televisie is dat u geen losse ontvanger meer nodig heeft. Dit betekent tevens dat u maar een enkele afstandsbedieing heeft in plaats van twee. Daarnaast heeft u minder kabels nodig. De televisie heeft slecchts twee aansluitingen nodig: Coaxkabel vanaf de schotel en een stroomsnoer. Kijk voor onze volledige assortiment televisie met ingebouwde satellietontvanger hier.

Montage

Onze monteurs hebben ruime ervaring in het monteren en repareren van (automatische) schotels, antennes, televisies, digitale ontvangers en internet  voor caravans, campers, boten en vrachtwagen, klik voor meer informatie hier. Waneer u deze schotel bij ons laat opbouwen krijgt u van ons twee overnachtingen cadeau bij een camping bij ons in de buurt. Onze voorkeur gaat uit naar een overnachting op de dag voor de plaatsing en een overnachting op de dag zelf. Dit zodat de kit goed kan drogen voordat u op weg gaat en u zelf nog even de schotel kunt uitproberen. Indien u vragen heeft kunt u zo nog even bij ons langs rijden.  

 

Grootte schotel65 cm
Automatische skewNee
Type LNBSingle
Hoogte ingeklapt17 cm
Incl. ontvangerNee
Gewicht11.6 kg
PlaatsingOpbouw
Grootte schotel85 cm
Artikelnummer 26021604
Merk Teleco
Collectie
Omschrijving Flatsat Easy Smart 65/85cm
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Handleiding NLpdf4311,66 Kb
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Teleco