0--

Teleco Flatsat Easy Skew 85cm

Teleco  Flatsat Easy Skew 85cm
Montage kit:
      (+€ 17,95)
Aantal
€ 2.249,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
1 tot 3 werkdagen

Zelfstandig richtsysteem met wandbedieningspaneel kan met elke satellietontvanger (niet meegeleverd) gecombineerd worden. Bijzonder geschikt om aangesloten te worden op een ontvanger voor Canal Digitaal.
Alle handelingen worden verricht door middel van een eenvoudig wandpaneel met SLECHTS 3 TOETSEN!
Deze schotel beschikt over een skew, de lnb wordt dus ook automatisch in de juiste hoek gezet. Dit automatisch systeem met skew richt niet alleen zichzelf uit op de goede satelliet maar zorgt er ook nog voor dat de LNB in de goede positie staat.

  • 85 cm aluminium schotel
  • Hoogte in parkeerstand slechts 19 cm
  • Werkt met bediendeel voor het vinden van de satelliet
  • Astra 19,28,23, Hotbird, Sirius, Atlantic bird 3 en Hispasat
  • Formaat schotel 91 x 85 cm

Besturingseenheid

  • Stroomvoorziening: 12 Volt
  • Max. verbruik: 3,2 A
  • Afmetingen: 136x198x62 mm
  • Gewicht: 780 g

Televisie met ingebouwde satellietontvanger

Een televisie waar de satellietontvanger is ingebouwd is ideaal in combinatie met de schotel. Het voordeel van zo´n televisie is dat u geen losse ontvanger meer nodig heeft. Dit betekent tevens dat u maar een enkele afstandsbedieing heeft in plaats van twee. Daarnaast heeft u minder kabels nodig. De televisie heeft slecchts twee aansluitingen nodig: Coaxkabel vanaf de schotel en een stroomsnoer. Kijk voor onze volledige assortiment televisie met ingebouwde satellietontvanger hier.

Montage

Onze monteurs hebben ruime ervaring in het monteren en repareren van (automatische) schotels, antennes, televisies, digitale ontvangers en internet  voor caravans, campers, boten en vrachtwagen, klik voor meer informatie hier. Waneer u deze schotel bij ons laat opbouwen krijgt u van ons twee overnachtingen cadeau bij een camping bij ons in de buurt. Onze voorkeur gaat uit naar een overnachting op de dag voor de plaatsing en een overnachting op de dag zelf. Dit zodat de kit goed kan drogen voordat u op weg gaat en u zelf nog even de schotel kunt uitproberen. Indien u vragen heeft kunt u zo nog even bij ons langs rijden.    

 
Grootte schotel85 cm
Automatische skewJa
Type LNBSingle
Hoogte ingeklapt19,5 cm
Incl. ontvangerNee
Gewicht12 kg
PlaatsingOpbouw
Artikelnummer 28320154
Merk Teleco
Collectie
Omschrijving Flatsat Easy Skew 85cm
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Handleiding NLpdf3985,37 Kb
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Teleco