0--

Oyster Vision 3 65 cm skew

Oyster  Vision 3 65 cm skew
Montage kit:
      (+€ 17,95)
Televisie met ingebouwde satelliet ontvanger:
      (+€ 279,00)
      (+€ 299,00)
      (+€ 319,00)
      (+€ 479,00)
      (+€ 549,00)
      (+€ 599,00)
      (+€ 599,00)
Aantal
€ 2.150,00 € 2.049,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

De Oyster Vision 3 met automatische skew biedt kwaliteit en bedieningsgemak, zoals u die thuis gewend bent.

De Oyster Vision 3 skew is te combineren met een satelliet ontvanger naar keuze. Voor centraal-en west europa volstaat de 65 cm uitvoering.
In de rest van Europa en Noord Afrika biedt de 85 cm model uitkomst. (zie footprint afbeelding)

Rood = 65 cm
Zwart = 85 cm

De besturingseenheid wordt gemonteerd in de camper of caravan en zorgt ervoor dat de schotel met een druk op de knop op de juiste satelliet wordt uitgericht. Deze besturingseenheid wordt aangesloten op een black box, zodat alle electronica in de camper/caravan zit en niet in de buitenunit!

Bij het selecteren van een kanaal vanuit de receiver draait de schotel automatisch naar de gewenste positie! Indien u van een astra 1 kanaal naar astra 3 kanaal schakelt, dan draait de schotel hier automatisch naar toe. Zo ook naar Astra 2 of de Hotbird satelliet!

Tevens is de Oyster Vision 3 Skew voorzien van een automatische SKEW regeling. Dit betekent een ongestoorde ontvangst in het (zuid)westen en (zuid) oosten van Europa. (Portugal-Griekenland)
In deze regio's is het noodzakelijk om de LNB (kop) iets om zijn as te verdraaien, dit draaien doet deze automaat automatisch Door de kromming van de aarde is in deze regio's het polarisatievlak van het satellietsignaal verdraait.

Televisie met ingebouwde satellietontvanger

Een televisie waar de satellietontvanger is ingebouwd is ideaal in combinatie met de schotel. Het voordeel van zo´n televisie is dat u geen losse ontvanger meer nodig heeft. Dit betekent tevens dat u maar een enkele afstandsbedieing heeft in plaats van twee. Daarnaast heeft u minder kabels nodig. De televisie heeft slecchts twee aansluitingen nodig: Coaxkabel vanaf de schotel en een stroomsnoer. Kijk voor onze volledige assortiment televisie met ingebouwde satellietontvanger hier.

Montage

Onze monteurs hebben ruime ervaring in het monteren en repareren van (automatische) schotels, antennes, televisies, digitale ontvangers en internet  voor caravans, campers, boten en vrachtwagen, klik voor meer informatie hier. Waneer u deze schotel bij ons laat opbouwen krijgt u van ons twee overnachtingen cadeau bij een camping bij ons in de buurt. Onze voorkeur gaat uit naar een overnachting op de dag voor de plaatsing en een overnachting op de dag zelf. Dit zodat de kit goed kan drogen voordat u op weg gaat en u zelf nog even de schotel kunt uitproberen. Indien u vragen heeft kunt u zo nog even bij ons langs rijden.    

Grootte schotel65 cm
Automatische skewJa
Type LNBSingle
Hoogte ingeklapt22 cm
Incl. ontvangerNee
Gewicht13 kg
PlaatsingOpbouw
Artikelnummer 25154564
Merk Oyster
Collectie
Omschrijving Vision 3 65 cm skew
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Meer van Oyster