0--

Oyster V 85 cm Vision

Oyster  V 85 cm Vision
Versie:
      (+€ 149,00)
      (+€ 250,00)
      (+€ 399,00)
Montage kit:
      (+€ 17,95)
Aantal
€ 2.250,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

De Oyster V is de nieuwste schotel van het merk. Het is tevens een van de beste schotels qua signaalopbrengst ooit. Ontvangst in bijna heel Europa is gegarandereerd, zie tevens de footprint tussen de foto's.

De Oyster V is er in 4 verschillende versies namelijk: Vision, Vision Twin, Vision Skew en Vision Twin Skew. De Vision is het instapmodel met een gewone enkele LNB. BIj de Vision Twin krijgt u een LNB met een dubbele uitgang. U kunt dan op twee televisies naar een andere zender kijken, u heeft voor de betaalzenders echter wel een tweede kaart nodig. Op sommige plekken is het nodig dat uw LNB een beetje moet worden bijgedraaid, bijvoorbeeld in Zuid-Portugal en Griekenland. BIj de Skew varianten gebeurd dit automatisch. De LNB wordt dan op basis van een GPS-signaal op de juiste plek gedraaid. Wanneer u voor de Vision Twin Skew kiest krijgt u een LNB die zichzelf dus automatisch bijdraaid en met twee uitgangen zoals hierboven beschreven.

Alle versies beschikke over de zogenaamde FeatureBox. Deze bedient u  via de bedieningsunit. Het mooie is echter dat deze ook te benaderen is via een app op uw smartphone. Via deze app kunt de schotel van positie laten veranderen maar ook laten in en uitklappen. Mochten er instellingen of satellietposities wijzigen dan programmeren de technichi van Oyster dit razendsnel en wordt er een update naar uw mobiele telefoon gestuurd. Dit zorgt er voor dat de schotel in principe altijd up-to-date is.

De Oyster V maakt gebruik van drie compenten om een snelle en optimale uitrichting te bewerkstellen. De schotel beschikt namelijk over GPS, 3D-kompas en hellingsensor. Deze drie compenten zorgen er voor dat de schotel in de meest ideale positie komt te staan. Het richt zichzelf niet alleen uit maar zorgt ook voor een optimale helling.

Televisie met ingebouwde satellietontvanger

Een televisie waar de satellietontvanger is ingebouwd is ideaal in combinatie met de schotel. Het voordeel van zo´n televisie is dat u geen losse ontvanger meer nodig heeft. Dit betekent tevens dat u maar een enkele afstandsbedieing heeft in plaats van twee. Daarnaast heeft u minder kabels nodig. De televisie heeft slecchts twee aansluitingen nodig: Coaxkabel vanaf de schotel en een stroomsnoer. Kijk voor onze volledige assortiment televisie met ingebouwde satellietontvanger hier.

Montage

Onze monteurs hebben ruime ervaring in het monteren en repareren van (automatische) schotels, antennes, televisies, digitale ontvangers en internet  voor caravans, campers, boten en vrachtwagen, klik voor meer informatie hier. Waneer u deze schotel bij ons laat opbouwen krijgt u van ons twee overnachtingen cadeau bij een camping bij ons in de buurt. Onze voorkeur gaat uit naar een overnachting op de dag voor de plaatsing en een overnachting op de dag zelf. Dit zodat de kit goed kan drogen voordat u op weg gaat en u zelf nog even de schotel kunt uitproberen. Indien u vragen heeft kunt u zo nog even bij ons langs rijden.    

Grootte schotel85 cm
Hoogte ingeklapt17 cm
Incl. ontvangerNee
Gewicht14 kg
PlaatsingOpbouw
Automatische skewJa
Artikelnummer 22041706
Merk Oyster
Collectie
Omschrijving V 85 cm Vision
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Oyster