0--

Oyster Cytrac DX Vision of CI

Oyster  Cytrac DX Vision of CI
Uitvoering :
      (+€ 170,00)
      (+€ 295,00)
      (+€ 465,00)
Ci Module Canal Digitaal:
      (+€ 59,00)
Montage kit:
      (+€ 17,95)
Aantal
€ 1.895,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
1 tot 5 werkdagen

Satellietontvangst met de Cytrac biedt kwaliteit en bedieningsgemak, zoals u die thuis gewend bent.
Met slechts 14 cm hoogte heeft grote vlakantenne van de Cytrac het ontvangstbereik van een 60 cm schotel en is het de meest compacte oplossing voor die gevallen waar weinig ruimte voorhanden is.
De Cytrac is te combineren met een satelliet ontvanger naar keuze, wij verkopen sinds kort echter ook televisies met ingebouwde ontvanger. Het voordeel hier van is dat u een afstandsbediening minder heeft. Daarnaast neemt het minder ruimte in beslag omdat u geen losse ontvanger er bij heeft staan. Klik hier voor ons assortiment televisies met ingebouwde ontvanger. 
Met de Cytrac is ontvangst in een groot deel van Europa mogelijk. Het ontvangstgebied loopt in het zuiden door tot 200km verder dan Barcelona en Valencia

 

Uitvoeringen

Vision model
Dit model kan aangesloten worden op elke willekeurige satellietontvanger of televisie met ingebouwde satellietontvanger en betreft alleen een stuurunit. De bediening gaat via een los bediendeel welke aan de wand gemonteerd kan worden. Op de twin uitvoering kunnen 2 kabels worden aangesloten voor een ontvanger met opname of tweede televisie.

CI model
Dit model heeft een stuurunit en een ingebouwde satellietontvanger in één. Er is dus geen losse satellietontvanger nodig (voor het plaatsen van een smartcard heeft u wel een CI module nodig).
Op de twin uitvoering kunnen 2 kabels worden aangesloten voor een ontvanger met opname of tweede televisie.
 

Technische Specificaties:

- opbouwhoogteslechts 14 cm
- gewicht Cytrac: 17 kg
- Schotel klapt in bij starten voertuig
- Automatisch uitrichten 30-60 sec.
- 12/24 Volt
- Hoogwaardige afwerking
- Eenvoudige bediening

Televisie met ingebouwde satellietontvanger

Een televisie waar de satellietontvanger is ingebouwd is ideaal in combinatie met de schotel. Het voordeel van zo´n televisie is dat u geen losse ontvanger meer nodig heeft. Dit betekent tevens dat u maar een enkele afstandsbedieing heeft in plaats van twee. Daarnaast heeft u minder kabels nodig. De televisie heeft slecchts twee aansluitingen nodig: Coaxkabel vanaf de schotel en een stroomsnoer. Kijk voor onze volledige assortiment televisie met ingebouwde satellietontvanger hier.

Montage

Onze monteurs hebben ruime ervaring in het monteren en repareren van (automatische) schotels, antennes, televisies, digitale ontvangers en internet  voor caravans, campers, boten en vrachtwagen, klik voor meer informatie hier. Waneer u deze schotel bij ons laat opbouwen krijgt u van ons twee overnachtingen cadeau bij een camping bij ons in de buurt. Onze voorkeur gaat uit naar een overnachting op de dag voor de plaatsing en een overnachting op de dag zelf. Dit zodat de kit goed kan drogen voordat u op weg gaat en u zelf nog even de schotel kunt uitproberen. Indien u vragen heeft kunt u zo nog even bij ons langs rijden.    

Grootte schotel60cm
Automatische skewNee
Type LNBSingle
Hoogte ingeklapt14 cm
Incl. ontvangerNee
Gewicht17 kg
PlaatsingOpbouw
Artikelnummer 31120156
Merk Oyster
Collectie
Omschrijving Cytrac DX Vision of CI
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Meer van Oyster