0--

Kathrein Cap 920

Kathrein  Cap 920
Montage kit:
      (+€ 17,95)
Aantal
€ 2.899,00 € 2.499,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 5 werkdagen

OP = OP nog één beschikbaar

Kathrein cap 920

De nieuwe uitvoering van de Cap 920 heeft alle voordelen van de oudere Cap modellen gecombineerd met nieuwe ideeën en technologieën van Kathrein.

Het gebruik van een parabolische antenne vergroot het ontvangst ten opzichte van een vlakke antenne.De schotel is ingeklapt slechts 23cm hoog en kan snelheden tot 130 km/u aan. De cap 920 beschikt over een twin LNB, u kunt met deze schotel dus niet één maar twee satellieten tegelijk ontvangen. Tevens beschikt deze schotel over een skew die er voor zorgt dat u LNB ook goed is uitgericht. Op sommige plaatsen is het nodig om de LNB te draaien. De ingebouwde gps zorgt ervoor dat de cap 920 nog sneller de satellieten vind en de juiste schotel instellingen weet. 

Ontvanger

De Cap 920 wordt geleverd met een ontvanger van kathrein. De UFS 946 DVB-s ontvanger die nodig is om de draaibare schotel te bedienen wordt meegeleverd.  Ondanks zijn bescheiden afmeting levert de ontvanger tal van mogelijkheden en levert het een ontzettend goed beeld en geluid kwaliteit. De ingebouwde commoninterface (CI) heeft ruimte voor twee modules. De ontvanger kan worden aangesloten op zowel 12 v en 230 v. De ontvanger wordt ook geleverd met ophang accessoires.

 

Montage

Onze monteurs hebben ruime ervaring in het monteren en repareren van (automatische) schotels, antennes, televisies, digitale ontvangers en internet  voor caravans, campers, boten en vrachtwagen, klik voor meer informatie hier. Waneer u deze schotel bij ons laat opbouwen krijgt u van ons twee overnachtingen cadeau bij een camping bij ons in de buurt. 

Grootte schotel85 cm
Automatische skewJa
Type LNBTwin
Hoogte ingeklapt23 cm
Incl. ontvangerJa
PlaatsingOpbouw
Gewicht19 kg
Artikelnummer 31220154
Merk Kathrein
Collectie
Omschrijving Cap 920
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Kathrein